Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2009, 11:06   #3
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
1. Opowiedz coś o sobie (Podaj imię, ile masz lat, czym się zajmujesz).
Piotrek, lat obecnie 20. Obecnie szukam pracy w Irlandii. Ale spokojnie - jak znajdę to dalej będzie czas na grę. Nie ma się co przejmować
Cytuj:
2. Przedstaw swoją karierę w CSie. Jak długo grasz ogólnie, oraz jak długo u nas na serwerze. Podaj swój nick. Czy posiadasz admina na innych serwerach? Jeżeli tak, to jakich, no i takie tam...
W CSa zacząłem grać... Z 8 lat temu? Byłem jeszcze małym brzdącem wtedy i nie była to normalna gra. Większość czasu byłem casualowcem. Gdy zacząłem zwracać uwagę na numerki było 1.3 i raczej od tego momentu zacząłem grać częściej niż 2 razy na miesiąc. Jak długo gram na serwie? Z przerwami to zdecydowanie ponad rok. Ogólnie jestem dość często. Nie mam admina na żadnym innym serwie, a mój nick to
[MLASK] Eerion
Obecnie w wersji "mroczny ninja"
Cytuj:
3. Czy byłeś karany w grze? Jeżeli tak to na ile i za co? Czy jesteś w konflikcie z którymś z administratorów?
Nah. Czasami Rybcia mnie slayuje, gdy na początku się kampie w okolicy respa (taktyka - nie będę wbijał do gniazda os, czekam aż się bestie rozlecą).
Cytuj:
4. Jaka jest Twoja znajomość AMX?
Obecnie niestety żadna. Ale myślę, że w razie co Bonus i Minikrz mi pomogą. No i będę szukał na necie, bo na pewno są jakieś info.
Cytuj:
5. Opowiedz, co Ci się podoba na naszym serwerze, a co nie. Jakie miałbyś pomysły jeśli chodzi o jego doskonalenie.
Mappack jest troche do zmiany. Jak widze akcje w stylu kabul->d czy d2-> kabul to troche dziwnie to wygląda. Poza tym lubie luźne podejście większości ludzi. No i admini, którzy starają się taką atmosferę utrzymać (tak to to mogłoby być ciężko). Co mi się nie podoba? Że dość często jakieś dzieci przychodzą i odwalają TA/TK uniemożliwiając normalną grę. Ale jest nabór, więc mam nadzieje, że się to zmieni ^^
Cytuj:
6. Na koniec - przekonaj nas do siebie. Wyjaśnij dlaczego Ty, a nie kto inny nadaje się na to stanowisko
Podzielam podejście do gry. Do tego staram się nie przeklinać (nie okłamujmy się - czasami się człowiekowi wymsknie przy spotkaniu ze skrajnie <censored> przypadkami ). Do tego masa ludzi mnie zna, jestem często na CSie, no i na pewno szybko się naucze obsługi AMX - Rybcia może, Dromie też, to czemu ja nie miałbym tego ogarnąć?
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem