Kod:
1. Opowiedz coś o sobie (Podaj imię, ile masz lat, czym się zajmujesz).
2. Przedstaw swoją karierę w CSie. Jak długo grasz ogólnie, oraz jak długo u nas na serwerze. Podaj swój nick. Czy posiadasz admina na innych serwerach? Jeżeli tak, to jakich, no i takie tam...
3. Czy byłeś karany w grze? Jeżeli tak to na ile i za co? Czy jesteś w konflikcie z którymś z administratorów?
4. Jaka jest Twoja znajomość AMX?
5. Opowiedz, co Ci się podoba na naszym serwerze, a co nie. Jakie miałbyś pomysły jeśli chodzi o jego doskonalenie.
6. Na koniec - przekonaj nas do siebie. Wyjaśnij dlaczego Ty, a nie kto inny nadaje się na to stanowisko
1.Mam na imię Kuba, mam 16 lat i jestem uczniem 2 klasy liceum.
2.W csa gram juz ponad 3 lata, u was na serwerze około pół roku. Nick w grze to 5g. Nie posiadam admina na innym serwerze.
3.Nie byłem karany i nie jestem skłócony z żadnych z adminów.
4.Znajomość AMX dobra

5.Na serwerze podoba mi się przede wszystkim atmosfera jaka tam panuje. Wszyscy gracze są pozytywnie nastawieni i można z nimi często pożartować. Admini też są w porządku (Pozdro Bonus

).
6.Nie mam admina na żadnym serwerze i wynika z tego, że gdybym został opiekunem waszego serwera byłbym oddany swojej roli w 100%. Zależy mi na tym 'awansie', bo to by było dla mnie jakieś kolejne doświadczenie. Jestem spokojny, umiem wysłuchać ludzi i podjąć sprawiedliwą decyzję. Pozdrawiam wszystkich graczy składający podanie oraz wszystkich tych, którzy te podania będą czytać (pewnie będą niezłe jaja

).
Do zobaczenia na serwerze! 5g.