Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
1. Opowiedz coś o sobie (Podaj imię, ile masz lat, czym się zajmujesz).
|
Przemek, 16, jestem uczniem, lubię pograć w CSa, WoWa oraz chodzę na mecze

. Lubie też pooglądać TV xd. A że teraz są wakacje, to najczęściej zajmuje opierdzielaniem się
Cytuj:
2. Przedstaw swoją karierę w CSie. Jak długo grasz ogólnie, oraz jak długo u nas na serwerze. Podaj swój nick. Czy posiadasz admina na innych serwerach? Jeżeli tak, to jakich, no i takie tam...
|
W CSa gram ogólnie ok. 5lat(z dużymi przerwami), kiedy zaczynałem grać, grałem baardzo rzadko, jak weszłem raz na miesiąc do było dobrze. Od kiedy mam Steam nie miałem żadnej większej przerwy(max. niecałe 14dni), u was gram od ok. 3 miesięcy(czyli odrazu od kiedy zakupiłem Steam

), widujemy się prawie co dzień(jestem nolifem

). Adminów nie posiadam na żadnym innym serwerze, miałem kiedyś swój HLDS. Nick w grze: 19JoB20
Cytuj:
3. Czy byłeś karany w grze? Jeżeli tak to na ile i za co? Czy jesteś w konflikcie z którymś z administratorów?
|
Nigdy nie byłem karany, z żadnym z adminów nie jestem w konflikcie(w każdym razie tak mi się wydaje

). Czasem mnie ryba besztnie, nie wiadomo za co. Ale już się przyzwyczaiłem.
Cytuj:
4. Jaka jest Twoja znajomość AMX?
|
AMX i AMXX znam dobrze, jeszcze za czasów swojej "kariery" na Non-Steamie stawiałem swój HLDS z AMXXem, więc komendy potrafię ogarnąć, a w razie czego istnieje przecież wujek google. Poza tym Bonus też pewnie może mnie tego i owego nauczyć, gdybym go ładnie poprosił.

.
Cytuj:
5. Opowiedz, co Ci się podoba na naszym serwerze, a co nie. Jakie miałbyś pomysły jeśli chodzi o jego doskonalenie.
|
Coż, gdyby mi się zbyt wiele nie podobało, to na pewno bym nie grał. Jedyne co mi się nie podoba to: mapcycle można by trochę zmienić, i to, że Drom na militii, allinone itd. sie wyslapowuje na jakieś skałki itp.

. Ano i jeszcze zbanowałbym raz, dobrze i permanentnie TmK...
Cytuj:
6. Na koniec - przekonaj nas do siebie. Wyjaśnij dlaczego Ty, a nie kto inny nadaje się na to stanowisko
|
Bo mam poczucie humoru, nie jestem obrażalski(

), trzymam się zasad, jako jeden z niewielu czytałem regulamin serwera (

) i łatwo nawiązuje nowe znajomości

, ograniam AMX, jestem często na servie, dużo ludzi mnie zna, podchodzę do gry na luzie, nie przeklinam zbyt wiele(no wiadomo że nawet świety czasem rzuci jakąś k***ą, jak sie wk... zdenerwuje. Ale na bank mniej przeklinam od Droma

). To chyba wszystko

Pozdro.
#edit
ad. 2
Zastanawialiśmy się ostatnio z Syczajem nad kupnem własnego servera. To już nieważne ;]