1. Opowiedz coś o sobie (Podaj imię, ile masz lat, czym się zajmujesz).
Moje imie to Jacek, nick w grze - kakarotto, mam 18 lat, uczeszczam do szkoly, gram w csa i w tibie.
2. Przedstaw swoją karierę w CSie. Jak długo grasz ogólnie, oraz jak długo u nas na serwerze. Podaj swój nick. Czy posiadasz admina na innych serwerach? Jeżeli tak, to jakich, no i takie tam...
Moj staz w csie wynosi ok. 2 lata, na cs tibia.pl gram od okolo roku, moj nick to kakarotto jak ww. Adminow nie posiadam nigdzie w tym momencie.
3. Czy byłeś karany w grze? Jeżeli tak to na ile i za co? Czy jesteś w konflikcie z którymś z administratorów?
Nie, nie bylem. W konflikcie z ktoryms z Administratorow raczej nie jestem

przynajmniej ja nie mam do zadnego z Nich urazu.
4. Jaka jest Twoja znajomość AMX?
Bardzo dobra, duzo razy mialem wykupywany server dla siebie i moich kolegow z teamu wczesniejszego.
5. Opowiedz, co Ci się podoba na naszym serwerze, a co nie. Jakie miałbyś pomysły jeśli chodzi o jego doskonalenie.
Atmosfera, fajni ludzie i dobry map cycle. Mysle ze mozna by bylo troszke przedluzyc czas mapy i dodac pare nowych : ).
6. Na koniec - przekonaj nas do siebie. Wyjaśnij dlaczego Ty, a nie kto inny nadaje się na to stanowisko
Mysle iz jestem dobrym kandydatem na administratora, poniewaz znajomosc amxa posiadam b. dobra, jestem uczciwy, konsekwentny, ortografia jezyka polskiego jest dobra, jestem typem czlowieka, ktory nie lubi sie klocic, bardzo lubie pomagac nowym graczom, ktorzy nie wiedza jeszcze do konca jak co robic, gdzie kryc i podpowiadac graczom co znaczaja, nie ktore nazwania. Jesli gram w csa to tylko na tibia.pl serverze i mixy, spary jakies. Mysle ze dopilnuje porzadku na serverze

.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie podania, dziekuje kakarotto.