Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2009, 19:03   #10
TyleQ
Użytkownik Forum

TyleQ's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2009
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nieważne
Profesja: Elder Druid
Świat: Shivera
Poziom: 999
Skille: 9/9
TyleQ ma numer GG 2187378
Król

no to tak:

1.Mam na Imię Mateusz. Mam 16 lat. Mieszkam w Jastrzębiu Zdroju. Interesuję się motoryzacją, komputerami-informatyką. Aktualnie edukuje się jeszcze więc w roku szkolnym w dni powszednie będę dostępny po 14

2.W cs'a gram od jakiś 4 lat z 2 kilkumiesięcznymi przerwami, na początku non steam. Na serwerze gram od jakiś 3-4 miesięcy pod nickiem " TyleQ xD " Admina nie posiadam bo po ostatniej 4 miesięcznej przerwie server cs.tibia.pl jest jedynym na jakim gram

3.Tak, raz przez Rybę bo zabiłem typa który jechał po moich rodzicach (ban na 60 minut ;[ )
Nie mam konfliktów z administratorami, z tego miejsca pozdrawiam Rybę, Bonusa, Droma, Minikrza, Laysa i Glodzille.

4.^^ Żadna ale jak pisał kolega Eerion jak inni mogą to ja też się nauczę

5.Podoba mi się miła atmosfera, jak grają NORMALNI ludzie to można fajnie pogadać nie tylko o naszej ukochanej grze. Nie podoba mi się jak wchodzą bardzo cwane bestie patrzą że nie ma adminów i wyzywają, puszczają muzykę(wiem że można dać muta ale po co ? Są zasady i powinniśmy się do nich stosować), uprawiają celowe TA/TK :/ Co zmienić, z czasem wyjdzie co można zmienić Ale dodałbym funkcję /me oraz zmienił nieco mapcykla

6.Czemu ja ? Myślę że spędzam sporo czasu dziennie na grze (jest to jakieś 3-5h dziennie). Kompa mam odpalonego 7:00-22:00 więc jakby się coś działo zawsze można do mnie napisać Przez wakacje planuję wyjazd na jakiś czas lecz mam nadzieję że to nie wpłynie na wybory.

I to by było chyba na tyle. Miłego czytania życzę Rybciu ;p

Ostatnio edytowany przez TyleQ - 22-06-2009 o 00:43. Powód: usunięcie niepotrzebnych enterów i spacji :]
TyleQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem