Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2004, 22:35   #1
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny n00bostwo totalne....

Śpieszyło mi sie na main. Wziąłęm poszedłem do bears cave i zacząłem atakowac niedźwiedziktórym sie już jakiś tyo zajmował (brakowało mi 100 expa, a kumpela z już 8 levelem czekała więc mam usprawiedliwienie)
Chłopak do ans po polsku wy ku***. To zaczyna się kłótnia. Po chwili pyta się z jakiego miasta jestem
Mówie ze Wrocław (prawda )
Pyta sie dokładny adres (wiedziałem zę jest z innego miasta)
no to mu móie adres domu który akurat budują i czekam na jego reakcję. On do mnie
"mój kuzyn mieszka we wrocławiu to przyjedzie i ci połamie ręce, a jeśli nie to mam palka na 46 levelu..."
No to wybuchłem grmkim smiechem.
Cłopak mi kuzynem grozi za to że na rooku mu niedźwiedzia zaatakowałem
totalna porazka...
A tak w ogóle- nic by mi nie zrobił chłopak bo mój kumpel jedzie na mistrzostwa Polski w karate wiec mam sekjuriti
Co sądzicie o takich ludziach?? Piszcie własne podobne sytuacje
Aha. Przypomniała mi się druga akcja- Hacknęli mnie i haker kradł moim charem. Podchodzi do mnie typ na 2X levelu im you die for thief i meni naparza. To ja wbiegam do dp i HELP Pk. Ten rozgłasza wszędzie że jestem thief. Ja mówie ze mnie haknęli. Całe Depo mi uwirzyło tez kumple tego typa który mnie chciał killnąć. I jak sie skończyło? ruszyłem sie z dp to zgarniałem cios. Nie pozwolił mi wyjsć. chwila gadaniny z kumplem na priv i nastąpiła ciekawa sytuacja. Ide z depo (kumpel sie zamaskował knight 3X level
cios jeden... Ja sę elcze. POdbiega mój knight wali typa a ja krzyk he elp me don't atack me. Wszyscy zrozumieli. Ale typowi się udało uciec (teraz). Skończyło sie na jego kilku deadach po tej sytuacji . W ogóle sie okazało ze to był PK i pod pretekstem złodziejstwa chcaił mnei killnąć.
PS- killnął tez mojego kumpla.
został pomszczony

Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.