Nono heat, za tego posta dostałeś +50% do głupoty. Nie edytowałem górnej części posta, dopisałem @down.
Cały czas była mowa o tym o czym ludzie napisali w postach wyżej i teraz się nie wykręcaj

Nie muszę Ci nic udowadniać bo ludzie pamiętają pierwotną treść. Z resztą nie popełniam takich głupich błędów jak Ty.
Bo co za sens miało by zdanie:
@Rakieta...(Napisał tak, jakby miał występować więcej niż 1 boss na rooku... Co w przyrodzie się jeszcze nie zdarzyło)
Czy cokolwiek innego, co rzekomo pierwotnie napisałem.
Mhm... Mam pomysł. Zrób sobie test IQ. Jeśli będziesz miał poniżej 110 punktów to tu nie wracaj...
Tą petycje poparłoby chyba większość forum.
PS. Update to zmiany, zmiany na Rookgaardzie, które w istotny sposób wpływają na gospodarkę i życie Rookgaardianów, oraz mogą oddziaływać na ewentualne questy, więc sprawozdania z TS są JAK NAJBARDZIEJ na miejscu.
Przecież teoretycznie z nowego bossa może wypaść SoF. (
teoretycznie)
Blokowanie Cie to zły pomysł, nawracanie idiotów to całkiem niezła zabawa.
Nie wygrasz ze mną, więc może po prostu przyznaj się do błędów i skończ. Nie będę Cie atakował, jeśli nie dasz mi do tego powodu.
[Chciałbym bardzo załatwić to na pw ale chyba każdy wie, że z tym delikwentem się nie da]
Tak jest, mały offtop... (Chociaż ten urywek o TS związany z tematem) ale w słusznej sprawie- Kretynizm trzeba tępić
Infinity A:H -1
@edit: O nie, edytowałem posta! Na pewno zmieniłem całą jego treść :S
~A/