Witam. Od wczoraj chce kupić PAcc ,ale mam problemy. Wyskakuje mi od tego elementu 5 ,że coś tam nie moga mi obciążyć karty kredytowej ( a mam na niej pieniądze). A po metodzie innej , jak wybieram VISTE to też jakis podobny komunikat ,że nie możliwe jest pobranie pieniędze.
To samo miałem co większosc was. Jak czytałem .
Karte mam VISE, na lewo pisze ELECTRONIC USE ONLY, ale ktoś tam pisał,że zakupił z taką pacc mimo tego napisu Electronic. Chyba na przedostatniej stronie.Więc dalej spróbowałem zamówić bo w emailu powiedzieli ,że moge jeszcze raz zmienić dane zamówienia i wysłać i nie będzie to liczone podwójnie jesli chodzi o kase. I znowu czekam . JAk przyjdzie email i znowu nie wezmą kasy to zostaje mi przelew BAnkiem bo mam konto . Orientuje się ktoś jak z banku moge przelać ze strony mojego konta na tibia i pacca?
Ale powiedzcie mi czemu z tą VISĄ tak mam ? I 2 pytanie. Prosze mi wytlumaczyc jak przelać pieniądze jak wybiore przy pacc BANK TRANSLATE. DZięki.Lepiej piszcie na GG: 9082163 i tu
W sumie z tej karty moge korzystać z bankomatu też. Może tak być?
to jest karta debetowa VISA, uzywam jej tez do bankomatu , ale wskazuje wszystko na to ,że jest ok , bo na niej zprzodu pisze nr karty, data waznosci i nr zabezpieczenia
Ostatnio edytowany przez sew333 - 21-06-2009 o 13:26.
|