Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm>
Dowody na idtnienie questa(i na boga, nie mowie tutaj o jego 'rozwiązaniu'): nie wpadliście geniusze, że skoro quest jest 'zbugowany' to dawanie wam gotowego opisu i tak nie zmieni waszego zdania na ten temat?
Naprawdę myślicie że twórcy gry siedzą przez ostatnei 2 lata w skryptach NPC rookgaardu i kasują wszelakie dialogi związane z minomage i spike swordem tak dla własnej radochy? KIedyś przynajmniej(z tego co sam pamiętam) trzy NPC potrafiły nawiązać do questu, teraz podobno żaden. A zapisane informacje rozrzucone po rookgaardzie gdzie się podziały i po co zostały usunięte?
|
Ja pier*ole.
Nie ma rozwiązania = nie ma questa
Quest jest teraz zbugowany = w pierwotnym założeniu miał być normalnie do wykonania
Quest od zawsze na zawsze jest zbugowany = nie jest zbugowany tylko go nie ma
Usuwają ślady po queście = quest istniał, ale już nie istnieje/quest miał istnieć ale z niego zrezygnowano
Sam sobie zaprzeczasz ciągle
Cytuj:
Czasami wydaje mi się że sceptycy tacy jak Ufocznik widzac pewne pseudonimy po lewej od posta, nie czytają go kompletnie i zakładają że znowu napisane jest tam "hahaha i tak wam nie powiem, mojego wielkiego sekretu skąd mam tego spike sworda"... po chwili wyrywają z kontekstu jakieś zdanie tak by pasowało do ich wizji i cytują je prosząc o dowody.
Wracajcie expić, i nie liczcie ze to też ktoś zrobi za was.
|
Ciekawy wywód, szkoda tylko, że opierający się na twoich wyobrażeniach. A ostatnie zdanie chyba nie odnosi się do mnie?
Cytuj:
I tak btw on topic (!!!).. nie milej było by się 'posprzeczać' na czysto roleplayowe tematy? Gdzie te kłótnie o to skąd Slepy Ork ma łuki skoro jest kowalem.. dlaczego Amber przypłynęła w ten a nie inny sposób/co przywiozła/kto jej pomagał..?
Ach zapomniałem.. fansajty zabiły RPG...
|
Na pewno ty swoim bezmyślnym powtarzaniem głupot, które powiedział ci jakiś miszcz er pe gie nie spowodujesz jego (RPG) zmartwychwstania.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov
As far i know
|
As far as I know*
Tak, lubię się czepiać, a jeszcze bardziej lubię jak ktoś wtrąca do swojego tekstu angielskie zwroty dla czystego szpanu, nawet nie potrafiąc tego zrobić do końca poprawnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpec
Nie jest to pewne ale Rd'B ktoś napisał że ma być jakiś boss rotów.
Osobiście w to nie dowierzam póki co.
|
Heh, to ten cep, którego spajksłort zniknął po zabiciu owcy? Oj, współczuję ;\
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krepellos
Nie wiem, czy ktoś zwrócił na to uwage, ale przed pokojem z bearromem w skrzyniach, można znaleść 3 książki.... są one pisane chyba w języku orków. Nie jestem pewien, ale moge komuś je dać żeby to stwierdził... Gram na Eterni pod nickiem Nigus Nadrio. Piszcie
|
Dzięki ziom! Na pewno napiszę, może uda nam się znaleźć tunel na maina?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valderor
Natknąłem się dziś na ciekawą wypowiedź CM Ogreya:
Tłumacząc na polski, nic mu nie wiadomo o questach, które wymagałyby jakiejkolwiek "naprawy". Stąd prosty wniosek, że Sword of Fury Quest albo nie istnieje w ogóle, albo istnieje i działa poprawnie, czyli nie jest zbugowany.
|
Haha, ale lepiej dalej iść w zaparte i głosić, że sofq jest zbugowany, bo tak kiedyś ktoś tam powiedział (nawet nie wiedząc kto i kiedy)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm>
Co do wypowiedzi obsługi gry (CM/GM/CIP employees), dwie rzeczy:
1. Zaledwie garstka z nich jest w content team'ie Tibii, więc reszta mówi tylko i wyłącznie o swoich doświadczeniach jako gracza. Zaryzykuję i powiem że około 50% CM wie o fabule tej gry mniej niż nie jeden z was.
2. NDA.
|
Rozumiem, że tyle razy powtarzałeś o tym zbugowaniu questa, każdorazowo utwierdzając się w tym przekonaniu, że teraz nie jesteś w stanie powiedzieć skąd ta informacja (ta o zbugowaniu, nie ta o CM), ani nie dopuścisz już do siebie myśli o tym, że mimo wszystko quest jednak jest do wykonania, lub nie istnieje i nie istniał w ogóle nigdy?