Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2009, 19:55   #4566
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm> Pokaż post
Dowody na idtnienie questa(i na boga, nie mowie tutaj o jego 'rozwiązaniu'): nie wpadliście geniusze, że skoro quest jest 'zbugowany' to dawanie wam gotowego opisu i tak nie zmieni waszego zdania na ten temat?
Naprawdę myślicie że twórcy gry siedzą przez ostatnei 2 lata w skryptach NPC rookgaardu i kasują wszelakie dialogi związane z minomage i spike swordem tak dla własnej radochy? KIedyś przynajmniej(z tego co sam pamiętam) trzy NPC potrafiły nawiązać do questu, teraz podobno żaden. A zapisane informacje rozrzucone po rookgaardzie gdzie się podziały i po co zostały usunięte?
Ja pier*ole.
Nie ma rozwiązania = nie ma questa
Quest jest teraz zbugowany = w pierwotnym założeniu miał być normalnie do wykonania
Quest od zawsze na zawsze jest zbugowany = nie jest zbugowany tylko go nie ma
Usuwają ślady po queście = quest istniał, ale już nie istnieje/quest miał istnieć ale z niego zrezygnowano
Sam sobie zaprzeczasz ciągle

Cytuj:
Czasami wydaje mi się że sceptycy tacy jak Ufocznik widzac pewne pseudonimy po lewej od posta, nie czytają go kompletnie i zakładają że znowu napisane jest tam "hahaha i tak wam nie powiem, mojego wielkiego sekretu skąd mam tego spike sworda"... po chwili wyrywają z kontekstu jakieś zdanie tak by pasowało do ich wizji i cytują je prosząc o dowody.
Wracajcie expić, i nie liczcie ze to też ktoś zrobi za was.
Ciekawy wywód, szkoda tylko, że opierający się na twoich wyobrażeniach. A ostatnie zdanie chyba nie odnosi się do mnie?

Cytuj:
I tak btw on topic (!!!).. nie milej było by się 'posprzeczać' na czysto roleplayowe tematy? Gdzie te kłótnie o to skąd Slepy Ork ma łuki skoro jest kowalem.. dlaczego Amber przypłynęła w ten a nie inny sposób/co przywiozła/kto jej pomagał..?
Ach zapomniałem.. fansajty zabiły RPG...
Na pewno ty swoim bezmyślnym powtarzaniem głupot, które powiedział ci jakiś miszcz er pe gie nie spowodujesz jego (RPG) zmartwychwstania.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov Pokaż post
As far i know
As far as I know*
Tak, lubię się czepiać, a jeszcze bardziej lubię jak ktoś wtrąca do swojego tekstu angielskie zwroty dla czystego szpanu, nawet nie potrafiąc tego zrobić do końca poprawnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpec Pokaż post
Nie jest to pewne ale Rd'B ktoś napisał że ma być jakiś boss rotów.
Osobiście w to nie dowierzam póki co.
Heh, to ten cep, którego spajksłort zniknął po zabiciu owcy? Oj, współczuję ;\

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krepellos Pokaż post
Nie wiem, czy ktoś zwrócił na to uwage, ale przed pokojem z bearromem w skrzyniach, można znaleść 3 książki.... są one pisane chyba w języku orków. Nie jestem pewien, ale moge komuś je dać żeby to stwierdził... Gram na Eterni pod nickiem Nigus Nadrio. Piszcie
Dzięki ziom! Na pewno napiszę, może uda nam się znaleźć tunel na maina?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valderor Pokaż post
Natknąłem się dziś na ciekawą wypowiedź CM Ogreya:

Tłumacząc na polski, nic mu nie wiadomo o questach, które wymagałyby jakiejkolwiek "naprawy". Stąd prosty wniosek, że Sword of Fury Quest albo nie istnieje w ogóle, albo istnieje i działa poprawnie, czyli nie jest zbugowany.
Haha, ale lepiej dalej iść w zaparte i głosić, że sofq jest zbugowany, bo tak kiedyś ktoś tam powiedział (nawet nie wiedząc kto i kiedy)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm> Pokaż post
Co do wypowiedzi obsługi gry (CM/GM/CIP employees), dwie rzeczy:

1. Zaledwie garstka z nich jest w content team'ie Tibii, więc reszta mówi tylko i wyłącznie o swoich doświadczeniach jako gracza. Zaryzykuję i powiem że około 50% CM wie o fabule tej gry mniej niż nie jeden z was.
2. NDA.
Rozumiem, że tyle razy powtarzałeś o tym zbugowaniu questa, każdorazowo utwierdzając się w tym przekonaniu, że teraz nie jesteś w stanie powiedzieć skąd ta informacja (ta o zbugowaniu, nie ta o CM), ani nie dopuścisz już do siebie myśli o tym, że mimo wszystko quest jednak jest do wykonania, lub nie istnieje i nie istniał w ogóle nigdy?
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem