Pegazus? Boże drogi myślałem że tylko ja go pamiętam...
Grałem w takie hity jak... :
Tiny Toon 4 Adventures( czy jakoś tak xD)
Super Contra ( kilka cartridge miałem i się grało xD)
Tanki (miałem różne wersje np "komputer" mógł brać bonusy zamrażać... itd

)miałem 500 tylko że tam były różne tryby
Mario (jak wyżej

)
Bubble dragon 2 (Moja ulubiona giera była, przeszedłem.. jak był taki czerwony boss na końcu to prawie się załamałem, i jeszcze ta muzyka..brr..Ale fajne xD)
Taka ze gra się jeepem i helikopterem... zapomniałem nazwy >.>
Micro Machines pykało się w to z bratem kuzynem.... i przeszedłem tą grę u babci... xD ( ale koniec to był trudny trza przyznać)
Kaczki
Dyski coś jakby kaczki tylko ze zamiast w kaczki to w dyski xD
Dizzy to jajeczko
Nawet rok temu zrobiliśmy z kolegami jaja że na wycieczkę dwudniową wzięliśmy pegaza... niestety skończyło się tym że mieliśmy kilka cartridge (czy jak się to tam pisze... :<) Z tiny toon i jakimiś gramy sportowymi... w tiny toon nie grali bo powiedzieli ze na dwóch się nie da... Jak graliśmy to była taka akcja w tej grze że musieliśmy szybko guziki klikać... właśnie wtedy odkryłem u siebie... takie szybko-nagle ruchy...Efekt? zawsze wygrywałem...Niestety kolega odkrył że trzymając C można biec równie szybko.. :< Nie gram już na pegazusie mimo że mam w domu... nie gram bo cartridge pożyczyłem koledze i nie chce oddać i nie gram bo mi się pegazus zepsuł...albo to wina telewizora ze pokazuje pół gry xD i się jeszcze na dodatek gra zawieszała...była to gra z czasem czy wygram czy mi się zawiesi...
@Do tych co nie mieli pegazusów... Pogratulować straciliście całe dzieciństwo