Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2009, 00:08   #631
Notopeczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez acroma Pokaż post
eh sua pisze tu pierwszy raz od 2-3 lat i kurcze to naprawde wyglada jakby to goral trafil w twoj czuly punkt i jedziesz glebiej sam sie pod soba podkopujac.
nietrafil ,chyba wlansie ja trafilem jezeli odrazu po napisaniu posta o tym ze dupy w rl neiwdzial(pomimo ze post byl niekierowany do niego specialnie),przyszedl i sie czepia wszytskiego co mozna,mi to akurat zwisa bo typ nawte neiwidzial rebeki w rl wiec to tak jakbym napisal ze goral to murzyni smierdzi kupa ..smiac a raczej plakac mi sie chce tylko,jak mozna sie stoczyc i zblaznic,no ale chociaz na kompie i forum moze pokazac jako to jest maczo..bo w rl pingle +13 sloiczki,z haty niewylazi bo tibia wazniejsza i co on moze wiedziec o dupach ,zreszta prawde mowiac ty chyba tez prucz deseczki na kolkach swiata niewidzisz..wiec wogole zkim ja gadam....

@leszczu
nieeeee jak najbardziej nie juz zmienie na stocznie szczecinska

@ames

tutaj sie zgodze z toba chyba tylko jebane geje laza na solarke pozniej mysla ze sa ladnymi...gejkami

@Bartholomew
a ja dalej niejarze o co wszystkim biega z tym blondem,mam przeciesz inny kolor i zawsze mialem raz po pijaku dla zabawy sie przefarbowalem raczej dla jaj niz zeby wygladac jak swinia
no ale chyba jak ktos sie niema czego czepic to sie czepia ortografi albo koloru wlosow albo pkp gdzie ja nieprcuje i niepracowalem nigdy...
polewke mam fajna z tych napinaczy chociaz

Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 23-06-2009 o 02:25.
Notopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem