Witam pozwolę sobie wnieść parę uwag

jako że miałem kiedyś na początku candi paladyna na 130lvl (nie gram od 2 lat wiec jak nie które uwagi nie będą na miejscu to prosze o nie bluzganie
Odnośnie pkt 4 czyli skillowania, moim zdaniem szkoda na takie coś czasu chyba że naprawdę nam zależy na shieldingu. Najlepszą opcją według mnie jest wyskillowanie 30/30 na trollach a potem przerzucenie się na exp z arrow na ghoulach koło carlin (wychodzimy na +). Zawsze shielding można na 100lv doskillować lub wcale zależy czy będzie nam on potrzebny ;p. Bo jakoś mi się nie przydał.
Zwykłe dwarfy koło kazz się nie zwracają za chiny ;p więc nie polecam na lvl 8-15 paladyną.
Deep Fibula na około 70 lv można zacząć jednak w miare bezpiecznie jest tam od 80lvla ( sam tam spędziłem dużo czasu na levelach 70-100)
I moje osobiste pytanie co do slimów na desert quest, czy tam gdzie trzeba je zlurować nie ma w pobliżu fire devil ?? i czy one przypadkiem tam już nie znikną ? bo to jednak troche daleko ;p.
Pozdrawiam, dobry poradnik

jednak proponuje żeby każda osoba sama sobie wybrała drogę rozwoju i miejsca do expa.