Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2009, 20:57   #270
Aragorn Brogre
Użytkownik Forum

Aragorn Brogre's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Żarówka

Czy wy wszyscy (a przynajmniej większość z was) nie rozumiecie, że to jest tylko Test Server? Wszystko może się jeszcze zmienić i większość rzeczy, które jak na razie wydają się dziwne, a wręcz śmieszne... mogą nigdy nie zostać wprowadzone. Czy naprawdę myślicie, że jakieś głupie, kompletnie nie pasujące stwory, lub dziwne grafiki w stylu 'ciasta' jako element EQ, mogą zostać wprowadzone? Według mnie nie, bo uważam, że CipSoft nie jest aż tak głupi (a nawet w ogóle nie jest...) I niech mnie teraz atakują wszystkie trolle marudy, którym przy każdym Update coś nie odpowiada, a później i tak grają 24/7...
Jeśli coś wam nie odpowiada, to nie grajcie wcale, albo na swoich ukochanych OTS'ach. (Nie mówię tu do wszystkich, żeby nie było). Nie mam też zamiaru nikogo obrażać ani wyśmiewać... tylko zastanówcie się... po co marudzić, jęczeć jeśli Update jeszcze nie było i wszystko (podkreślam wszystko) stoi pod wielkim znakiem zapytania? A poza tym... lepiej, żeby Tibia się rozwijała niż stała w miejscu... Rozwój jest zawsze potrzebny, ale i tak pewnie zaraz powiecie, że taki rozwój jest zły. To spytam jaki według was jest dobry? No i mamy odpowiedź! Większość z was twierdzi, że powinna wrócić tibia 7.6 i po prostu z każdym Update powinno się dodawać wyłącznie nowe potworki i tereny do expienia... Jak ktoś gra (lub bot robi to za niego) tylko żeby jego numerek z levelem wzrastał i tylko po to, to naprawdę... powodzenia. Gdyby wprowadzano tylko takie zmiany, to by dopiero była 'nuda' i wielkie jęki na forach... Ale i tak zawsze będzie źle... bo przecież może być lepiej! Czyż nie?

Tak nawiązując do Grand Theft Auto 4... Rockstar Games (producent) od samego początku (po wydaniu gry na konsole) zwodziło graczy tym, iż gra na PC nie wyjdzie. Żale i jęki na forach cały czas... oj jak to źle. Aż tu nagle wyszło na jaw, że gra wyjdzie na PC i cały czas producent robił w konia graczy.

Czy nie sądzicie, że CipSoft może zrobić podobnie? Troszkę wyobraźni i podejścia z dystansem, a ponad wszystko humoru.

www.pajacyk.pl
Aragorn Brogre jest offline