Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly
To, że się tak traktuje gejów to wina tego, że się z tym obnoszą.
|
Są normalni geje, i są pedały. Imo te parady itd. nie są złe. Kiedyś kobiety walczyły o emancypację i jakoś im się udało, może to też poskutkuje?
Cytuj:
Jak chcą się gejować, to niech się gejują w domu.
|
I to są właśnie podstawy homofobii... Najlepiej dać im jakiś teren na świecie, wszystkich tam wywieźć, i niech tam żyją, a reszta świata niech nie ma z nimi do czynienia.
Cytuj:
Ale jak słyszę Biedrona, który wręcz żąda przywilejów homosiom i chce karania, wg. niego, CHOROBY o nazwie homofobia, to wybacz, ale...
|
Żądanie przywilejów - cóż, jak górnicy żądają większych płac to nikt tego źle nie odbiera.
Homofobia - to nie choroba, a raczej urojenie. Nadmierną homofobię (np. pobicia, publiczna kompromitacja, naruszanie prywatności itp.) powinno się jak najbardziej karać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo
Homoseksualizm jest przestępstwem w wielu krajach na świecie 
|
Kolejna oznaka, że świat zmierza w złym kierunku. Nie mogę się doczekać procesów posądzających o bycie homoseksualistą...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
A jak ktoś nawala w Tibię dziesięć godzin dziennie, to zasługuje na szmacenie?
|
A czy ja gdzieś napisałem, że zasługuje?
Cytuj:
No i mają takie same prawa. Prawo nie rozróżnia płci, tylko fakt bycia człowiekiem.
|
No chyba nie bardzo, skoro są karani w niektórych krajach. Poza tym sam fakt, że państwo nie robi nic z mentalnością społeczeństwa co do homoseksualizmu przeczy pojęciu sprawiedliwego prawa.