Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Kolejna oznaka, że świat zmierza w złym kierunku. Nie mogę się doczekać procesów posądzających o bycie homoseksualistą...
|
W Stanach wiele stanów już wprowadziło poprawki do konstytucji, które uniemożliwiają legalizację takich związków, kraje muzułmańskie odpadają również, Azja też... Zostaje Unia Europejska (gdzie coraz więcej krajów rozważa legalizację takich związków), Australia, Kanada no i być może kilka krajów Ameryki Południowej. Imho, takich procesów (o bycie homo) nie będzie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Są normalni geje, i są pedały. Imo te parady itd. nie są złe. Kiedyś kobiety walczyły o emancypację i jakoś im się udało, może to też poskutkuje?
|
Nie. Parady równości są totalnym idiotyzmem, jeśli mają wyglądać tak jak dotychczas. Są inne sposoby walki o swoje prawa. I nie, nie jestem homofobem - moje poglądy są stricte lewicowe, obracam się w towarzystwie osób homo/bi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly
Jak to nikt tego źle nie odbiera? Człowieku, nie porównuj gejów do górników, te demonstracje z petardami to bym od razu pogonił.
Wg. Biedrona i Senyszyn - to jest choroba, za którą należy karać!
|
Senyszyn to Ty zostaw, to jest całkiem mądra kobieta, jedna z najbardziej ogarniętych osób w polskiej polityce. Szkoda, że poszła do Brukseli.