Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2009, 03:16   #426
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly Pokaż post
Korwina to Ty zostaw, to jest całkiem mądry mężczyzna
LOL xD! Dobree ! Co nie zmienia faktu, że jest (był?) powiązany z UPR, partią, która jest sama w sobie ŚMIECHU WARTA, nie wspominając o jej programie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz Pokaż post
poza tym cejrowski by sie juz lepiej nadawal do brukseli niz ona. przynajmniej mowi to co mysli i ma w dupie cala reszte.
My już mieliśmy kilku polityków mających "w dupie całą resztę", i dlatego ten kraj wygląda, jak wygląda. Cejrowski? NEXTTTT.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pix888 Pokaż post
Dla mnie ta kobieta jest conajmniej dziwna. Dosadniej bym to napisał, ale szkoda klawy.
Może jest trochę dziwna, lecz doceniam ją za to, że to co chce przedstawić bardzo dobrze ubiera w słowa, nie każdy tak potrafi. (tutaj na dole macie cytaty z Cejrowskim dot. jego homofobii http://pl.wikiquote.org/wiki/Joanna_Senyszyn)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tharion Pokaż post
Takie zdanie wywołuje jedynie taki komentarz :

O ku*wa.
W sumie to szkoda każdego działacza lewicy, co poszedł do Brukseli.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez metiu Pokaż post
Tak jak ktoś się wcześniej wypowiadał ja tam nikomu do łóżka nie zaglądam i w sumie cały ten homoseksualizm specjalnie mi nie przeszkadza, mam to po prostu gdzieś. Przeszkadza mi natomiast prowokujące zachowanie, czy ubiór takich ludzi, którzy za wszelką cene chcą się z tym pokazać. Jak można traktować ich równo skoro oni sami w sposób wulgarny pokazują swoją "inność" (np. parady równości)?
... Mi tacy "Attention Seekerzy" też przeszkadzają, ale czemu do cholery jak idzie dwójka trzymających się za ręce normalnie wyglądających facetów/kobiet po ulicy, to społeczeństwo wyciąga kamienie? Rozumiem, jeśli obscenicznie lizą się w miejscu publicznym (takie zachowanie to nawet u hetero mnie obrzydza), ale dlaczego Ci normalni (bo Ci, co się z tym obnoszą, są idiotami) są wytykani palcami?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etemen Pokaż post
Jakoś ich toleruję, tylko nie mogę pojąć jak można się zakochać w przedstawicielu tej samej płci?
Oni (homo) nie mogą pojąć tego jak my (hetero) możemy się zakochać w przedstawicielu przeciwnej płci. I zrozumcie to wreszcie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez THC_Bracie Pokaż post
co do prawa do adoptowania dzieci. powinni zobaczyc jak to jest w innych krajach. czy dzieci ktore byly tak wychowywane sa normalne itd.
No właśnie o to chodzi - istnieje już pokolenie wychowane przez takie pary, i nie stwierdzono, żeby osoby te przejęły preferencje seksualne po "rodzicach".

Więcej informacji - http://pl.wikipedia.org/wiki/Rodzici...p%C5%82ciowych.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 24-06-2009 o 03:25.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem