Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2009, 11:01   #431
metiu
Użytkownik Forum

metiu's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok

metiu ma numer GG 9026598
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
... Mi tacy "Attention Seekerzy" też przeszkadzają, ale czemu do cholery jak idzie dwójka trzymających się za ręce normalnie wyglądających facetów/kobiet po ulicy, to społeczeństwo wyciąga kamienie? Rozumiem, jeśli obscenicznie lizą się w miejscu publicznym (takie zachowanie to nawet u hetero mnie obrzydza), ale dlaczego Ci normalni (bo Ci, co się z tym obnoszą, są idiotami) są wytykani palcami?
Nie chodziło mi o dwójce normalnie wyglądających osób tej samej płci trzymających się za ręce w miejscu publicznym, właściwie nie wiem jak zaaragował bym na ich widok bo nie zdarzyło mi się nigdy takowych spotkać. Miałem nieprzyjemność tylko spotykać takich właśnie "Attention Seekerów", którzy obściskiwali się na przystanku. Jeden był ubrany w taki sposób że było widać jego pępek, a drugi miał berecik taki typowy dla dziewczyny i różową koszulke z napisem z przodu "It's ok to be gay" a z tyłu "I don't give a fuck what will you say". Samo w sobie prowokuje do wyciągnięcia kamieni. A czemu tak się dzieje? Może tak jak oni mają w naturze pociąg do osób tej samej płci, tak my w naturze mamy brak tolerancji w tej kwestii właśnie.
metiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem