Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
O widze jest nowy rzecznik prasowy Wanted.
Aglerer chu.j nas obchodzi co wy chcecie i kiedy i tyle samo nas obchodzi ile mamy na was czekac,nauczcie sie juz nie wy ustalacie reguly, czas i miejsce,my sramy na Wanted i ich zachciewajki,wy gowno mozecie zrobic,i tyle samo macie do gadania.
|
Wiedzialem, ze to kiedys nastapi, pojedzie mnie po ambicji jakis geniusz, zarazem pro, ktory wie wszystko na ten temat i nie potrafi wysluchac opinii drugiej strony. Dla Twojej wiadomosci nie jestem zadnym rzecznikiem prasowym, poprostu przedstawilem nasze zdanie w tym temacie.
#Najwyzsza~
A Ty kim tu jestes? Przedstaw sie, skoro mamy tak rozmawiac. Nie logowalem sie tutaj, zeby sie wyklocac z takimi osobnikami o niskim poziomie inteligencji jak Ty, ktory tylko potrafi wyzywac wszystkich na forum, a sam sie nie przedstawi. Ale majac takie info przypuszczam, ze jest to ktos z 'drugiej strony' mozna to zauwazyc po cietej riposcie. W sumie to nie bylo sie czego spodziewac. Ale dobra ja sie wcale tym nie mam najmniejszego zamiaru przejmowac, wszedzie Was mozna znalesc. Chodzi mi o osoby, ktore maja "duze usta" i nie potrafia sie dogadac jak czlowiek z czlowiekiem, ale to juz nie moj problem.