Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2009, 13:11   #434
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez metiu Pokaż post
Miałem nieprzyjemność tylko spotykać takich właśnie "Attention Seekerów", którzy obściskiwali się na przystanku. Jeden był ubrany w taki sposób że było widać jego pępek, a drugi miał berecik taki typowy dla dziewczyny i różową koszulke z napisem z przodu "It's ok to be gay" a z tyłu "I don't give a fuck what will you say". Samo w sobie prowokuje do wyciągnięcia kamieni. A czemu tak się dzieje? Może tak jak oni mają w naturze pociąg do osób tej samej płci, tak my w naturze mamy brak tolerancji w tej kwestii właśnie.
To są pedały, a nie geje, i racja - takich należy tępić, o co sami się proszą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkmanitu
A widzisz "kolorowe", roznegliżowane tłumy na ulicach miast, wymachujące nabrzmiałymi penisami i domagające się przywilejów dla ludzi lubujących się w stosunkach oralnych?
Podałem to za przykład, bo jest to także przykład zboczenia. Mężczyzna nie otrzymał penisa po to, żeby pakować go komuś do gęby.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz
bo zostal "powszechnie" uznany i przyjety do wiadomosci. to spoleczenstwo okresla co jest patologiczne.
IMO, oral także jest patologią. Został powszechnie uznany? Nie rozśmieszaj mnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
...Głupi przykład...
Nie odpowiedziałeś na pytanie. Porównanie osoby grającej w Tibię do geja... Cóż.

Widzę, że wciąż mylicie pedałów (czy jak tam wolicie, gejistów) z gejami.
Takie pytanie: czemu lesbijki o wiele łatwiej zaakceptować, niż gejów?

@down: Geje też nie. A prawda jest taka, że przeciętny hetero pomyśli sobie "co z tego, że lesbijki, chętnie bym je obydwie puknął, jedną po drugiej". Taki świat.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 24-06-2009 o 13:48.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem