Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2009, 13:57   #440
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly Pokaż post
LOL xD! Dobree ! Co nie zmienia faktu, że jest (była?) powiązana z SLD, partią, która jest sama w sobie ŚMIECHU WARTA, nie wspominając o jej programie.
Uzasadnij to może?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
btw. nie jest to dziwne, że geja można poznać już na kilometr, a lesbijkę nie?
Kolejny "stereotypowiec". Nie poznasz geja po wyglądzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Jak to nie? Jakoś nekrofilia albo koprofilia mogą być chorobami...
GŁUPCZE (bo inaczej Cię nie nazwę), nie rozumiesz, że stosunek homoseksualny jest za zgodą obu stron, ludzi, którzy wiedzą, co robią? Przy nekrofilii i koprofilii tak raczej nie jest.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez metiu Pokaż post
Nie chodziło mi o dwójce normalnie wyglądających osób tej samej płci trzymających się za ręce w miejscu publicznym, właściwie nie wiem jak zaaragował bym na ich widok bo nie zdarzyło mi się nigdy takowych spotkać. Miałem nieprzyjemność tylko spotykać takich właśnie "Attention Seekerów", którzy obściskiwali się na przystanku. Jeden był ubrany w taki sposób że było widać jego pępek, a drugi miał berecik taki typowy dla dziewczyny i różową koszulke z napisem z przodu "It's ok to be gay" a z tyłu "I don't give a fuck what will you say". Samo w sobie prowokuje do wyciągnięcia kamieni. A czemu tak się dzieje? Może tak jak oni mają w naturze pociąg do osób tej samej płci, tak my w naturze mamy brak tolerancji w tej kwestii właśnie.
Brak tolerancji do takich osób, jakich Ty spotkałeś to rozumiem. Ale nie rozumiem braku tolerancji dla "tych normalnych"...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca Pokaż post
To wyobraźcie sobie, że jestem na imprezie u kumpli na stancji we wrocku. I jak to często bywa kolo 3 w nocy wróciliśmy do domu ledwo żywi, każdy poszedł spać gdzie się tylko dało, i tak mniej więcej o 4 w nocy czyli godzinę później budzi mnie dźwięk takiego jakiegoś mlaskania. Ide do kuchni i patrze a gość gościowi laske robi. I co byście zrobili?
Poprosił, żeby mi też obciągnął... :/ Głupie pytanie zadałeś. Poszedłbym dalej oczywiście, a co miałbym zrobić? But na klatę i uciekać zanim dorwą się do mojego tyłka?
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem