Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
No, nareszcie Cytrynowy napisał coś mądrego. Tylko dlaczego nadal uważa, że kolorowe parady robią coś dobrego dla środowiska homoseksualnego?
|
Aww...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Ponieważ uważa się, że uważam te parady, jakie są teraz, za dobre - małe sprostowanie. Także uważam, że źle się do tych parad podchodzi. Powinny to być raczej demonstracje, no nie wiem, coś jak demonstracja przed ratuszem o zniesienie decyzji o zburzeniu jakiegoś domu (wiem, głupi przykład, ale zależy mi, żebyście wiedzieli o co mi chodzi). Innymi słowy - przekazanie celu i wagi sprawy po LUDZKU, a nie publiczne spotkanko żeby pomiziać się z Jankiem i Frankiem.
|
Rozumiesz teraz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca
To wyobraźcie sobie, że jestem na imprezie u kumpli na stancji we wrocku. I jak to często bywa kolo 3 w nocy wróciliśmy do domu ledwo żywi, każdy poszedł spać gdzie się tylko dało, i tak mniej więcej o 4 w nocy czyli godzinę później budzi mnie dźwięk takiego jakiegoś mlaskania. Ide do kuchni i patrze a gość gościowi laske robi. I co byście zrobili?
|
Hmm... Zignorowałbym to? Jak się jest mocno pod wpływem, to różne rzeczy można robić... Może chcą 'poeksperymentować'? Jedno jest pewne - jeśli robią to wiedząc, że ktoś w każdej chwili może ich przyłapać, to znaczy że się tego nie wstydzą. Ciesz się, że nie zaprosili się do 'wspólnej zabawy', czy, jak to kiedyś nazwał Lechista, gry w bingo.
Edit: Aha, i dobrze, że robią to w domu o 4 w nocy, a nie na przystanku w godzinach szczytu (ehm.)