Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2009, 14:19   #29510
Barabash
Użytkownik forum

Barabash's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2009
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 178
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spartha Pokaż post
PUDIK NO JA NIE WIEM WOGÓLE KTÓRY TWÓJ OWNER TO GADA BO TYM CHAREM JUZ GRAŁO Z 5 OSÓB PRZEDSTAW SIĘ KTÓRY POZDRO A POTEM OCENIAJ
CIEKAWE KTO TAM MÓWI?
NIE ZMIENIAJ TEMATU ŻE CIESZY CIE DED BO TO TY NAPISAŁES MI ŻE PADŁEM BY TRAP NA DLACH POZDRO

Jak juz chcesz droczyc sie dalej, to Ci napisze tak... Po pierwsze zapytałem sie Ciebie czy padłeś przez trapa a Ty mnie wysmiałeś nie odpowiadając jak cywilizowany człowiek Jak byś spokojnie ze mną rozmawiał to pewnie bysmy sie tutaj nie kłucili o pierdoly. A teraz juz nie odpowiadaj na mojego posta tylko zajmij sie grą.

"Kiedy potwory z piekła chcą się przedrzeć do świata Tibii. Lucius wzywa wszystkich Tibijczyków do zjednoczenia sił w obronie świata. Jest 10 miejsc, którymi demony mogą opuścić piekło. Zadaniem Tibijczyków jest utrzymać światło we wszystkich lokacjach przez 5 dni inaczej potwory opanują świat."

"W czasie eventu demony wdzierają się do Tibii w okolicach każdego Lightbringera. Jeżeli nie uda się uratować świata potwory będą w całej Tibii, nawet w miastach (i do tego nieśmiertelne)."

-Ciekawy pomysł Cipsoftu tylko komu będzie sie chciało przez 5 dni wartować przy lampie?
No chyba ze zgra sie ekipa która bedzie czatować kazdy po 2-3h i przez 5 dni jakoś ogarną Pisał bym sie na taką rozrywke

Sorki ze bez ss'a ale chyba ten komunikat mi to wynagrodzi
Barabash jest offline   Odpowiedz z Cytatem