Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spartha
PUDIK NO JA NIE WIEM WOGÓLE KTÓRY TWÓJ OWNER TO GADA BO TYM CHAREM JUZ GRAŁO Z 5 OSÓB PRZEDSTAW SIĘ KTÓRY POZDRO A POTEM OCENIAJ
CIEKAWE KTO TAM MÓWI?
NIE ZMIENIAJ TEMATU ŻE CIESZY CIE DED BO TO TY NAPISAŁES MI ŻE PADŁEM BY TRAP NA DLACH POZDRO
|
Jak juz chcesz droczyc sie dalej, to Ci napisze tak... Po pierwsze zapytałem sie Ciebie czy padłeś przez trapa a Ty mnie wysmiałeś nie odpowiadając jak cywilizowany człowiek

Jak byś spokojnie ze mną rozmawiał to pewnie bysmy sie tutaj nie kłucili o pierdoly. A teraz juz nie odpowiadaj na mojego posta tylko zajmij sie grą.
"Kiedy potwory z piekła chcą się przedrzeć do świata Tibii. Lucius wzywa wszystkich Tibijczyków do zjednoczenia sił w obronie świata. Jest 10 miejsc, którymi demony mogą opuścić piekło. Zadaniem Tibijczyków jest utrzymać światło we wszystkich lokacjach przez 5 dni inaczej potwory opanują świat."
"W czasie eventu demony wdzierają się do Tibii w okolicach każdego Lightbringera. Jeżeli nie uda się uratować świata potwory będą w całej Tibii, nawet w miastach (i do tego nieśmiertelne)."
-Ciekawy pomysł Cipsoftu

tylko komu będzie sie chciało przez 5 dni wartować przy lampie?

No chyba ze zgra sie ekipa która bedzie czatować

kazdy po 2-3h i przez 5 dni jakoś ogarną

Pisał bym sie na taką rozrywke
Sorki ze bez ss'a ale chyba ten komunikat mi to wynagrodzi