U mnie w byłej klasie (3 gim) został jeden łepek. Olał all , stwierdził że napisze komis z czegoś. Był zagrożony z 7 przedmiotów łącznie z wf, na który nie chodził. Wyszedł z 5 przedmiotów na te 30 % ( miałem procentowy system oceniania) czyli 2. Regulamin mówi że do podwójnego komisu uczeń może być dopuszczony tylko w extremalnej sytuacji (patologia w chacie, problem ze zdrowiem etc.) On był zdrowy jak rydz, a mimo to dopuszczono go do komisów

Mimo , że dostanie papiery w sierpniu to złożył podanie do tylko jednej szkoły średniej (wielozawodowa czyli murarz,tynkarz, akrobata etc).
Wszyscy z rocznika 1989-1993 wiemy że w zawodówie się nie pier*olą tylko biorą full team w pierwszym terminie rekrutacji. Doszedłem z kumplami do wniosku ,że chłopak na 90% zostanie bez szkoły na rok szkolny 2009/2010.
Najlepsze jest to, że on już kiblował w 5 klasie podst. i jeżeli zostanie bez szkoły to czeka go OHP ;p gdzie chodzi "element"
Drugi koleś przez tibie umiał mówić tylko buy/sell/trade/offer/hunted/fri itanz/plax. Pewnie już leży w Zakładzie Opieki Psychiatrycznej i żywi się przez kroplówkę w czerwonym woreczku bo myśli że to potion...na szczęście nie był z mojej klasy bo mój wychowawca miał cienkie serduszko i zawał na sto pro by był.