No to teraz ja ;p
Ogladam te ss'y i...no wlasnie. Zaczne od wygladu miast - jestem w pełni za przeniesieniem bankow do dp no i samym wystrojem. Ale jedna sprawa mnie martwi - a mianowicie jeden pkt w dp w Carln. Wszyscy zapewne widzieli tego ss'a i wiedza o co kaman.
Kolejna sprawa - czytam ten temat od poczatku i jest grupa osob ktorzy pisza: "Tibia coraz bardziej zaczyna przypominac OTS". No ale co z tego ? Gracie dla przyjemności czy dlatego ze Wasz sasiad ma wiekszy lvl ?
Idac dalej. Dodawane sa nowe itemki. Jak dla mnie to ma jakis cel - najprawdopodobniej zwiekszenie bajerow i kolorystyki - a wiec jestem w pelni za.
Kwestia "wiekszego doswiadczenia z mobow". Komu to przszkadza ? Niech bedzie lepiej. A poza tym roznica "starego" i "nowego" doswiadczenia wg mnie nie bedzie az tak duza.
Nastepna sprawa. Masa rzeczy jest dodawana dla pacc. I tu ,mysle ze co niektorym, wyjasnie o co chodzi:
Cipsoft to firma ktora tworzy gre. Gre tworza wlasciwie ludzie. To ich praca - a wiec trzeba im za to zaplacic. Idac tym logicznym mysleniem - trzeba wziac skads kase na to. A wiec powstalo cos takiego jak platne konto. A dlaczego masa nowosci jest na platnym koncie ? Zeby przyciagnac nowych klientow albo zatrzymac starych. I tak w kolko Macieju. WIEC NIECH NIKT NIE MARUDZI ZE PLATNE MA LEPIEJ BO TAK BEDZIE ZAWSZE !!!!!
I mysle ze na tym koniec - jak cos mi jeszcze wpadnie do głowy to napisze
Sorka za ewentualne błedy