Temat: Ultras
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2009, 08:10   #2
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

bardzo dobry pomysl ,

Ja chodze na Cresovie Siemiatycze (obecnie spadla do 4 ligi) kiedys zabieral mnie tam ojciec , pozniej byla przerwa a sam na stale chodze od 11 roku zycia (mam 17 lat) od samego poczatku chodzilem na mlyn ktory byl duzy jak na takie miasteczko (100-120) pozniej co sezon zaczelo sie kruszyc bo coraz mniej ludzi wpadalo az w tym sezonie przychodzilo po 5/10 osob na doping ;... wiec nie bylo komu spiewac , no ale bylo pare meczy w sezonie gdzie zebralo sie nas wiecej lub przyjechala jakas przyjacielska druzyna i nam pomogla. W tym sezonie ja zaczelem prowadzic doping (nie bylo komu to wzieli mnie bo znam wszystkie piosenki i mam dobry glos do tego ;D) no i te pare meczy prowadzilem teraz moj klub spadl do 4 ligi , ale sie ciesze gdyz kibice u nas sa dziwni bo tym wiecej ich przychodzi im slabiej gra Cresovia ;D dziwne nie? no ale prawdziwe.
bylem na paru wyjazdach (gdyby bylo wiecej organizowanych to bym na wiecej jezdzil)

na youtube sa filmiki z poprzedniego sezonu (juz slaby mlyn 20-40 osob) wystarczy wpisac
Cresovia Siemiatycze

dam tez jakies 1 zdiecie (mam ich duzo akle nie chce sie hoostowac)

PS. popros moda zeby zesto odwiedzal ten temat , bo tu bedzie duuuuzo kłótni , zaraz jeden krzyknie "jebac..." na co 5 odpowie itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem