Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2009, 15:07   #477
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Oczywiscie, ze mozna zmienic, jednak ten argument mozna przytoczyc w legalizacji pedofilii czy okreslenia Polski jako kraju teokratycznego z przodujaca religia Latajacego Potwora Spaghetti.
To może od razu zalegalizujmy gwałt idąc Twoim tokiem myślenia.

Cytuj:
A mozesz podac przyklad, dlaczego nie jest takim zachowaniem? O ile wiem, to od tysiecy lat ludzie korzystaja z naturalnych (czyli wlasnie standardowych, nieudziwnionych) srodkow, by wspomoc wlasny organizm
Taaa, narkotyki wspomagają ludzki organizm... Nie wiedziałem, że zatruwanie samego siebie to standardowe zachowanie gatunkowe, ale teraz już WIEM.

Cytuj:
*w obrzadkach religijnych - szamani itd
Taa, tak jak te ladacznice do brały, żeby ujawnić jakąś "wizję" a potem padały trupem?

Cytuj:
*w medycynie - jako lek, znieczulenie
Maryśka zdrowia ci doda!

Cytuj:
Czy popierasz to konkretnymi danymi, czy to sa dane "na oko"?
Oczywiście, że na oko. O ile o paradach czy tematach takich jak ten słyszy się dość często, to o paradach za zoofilią czy innymi rzeczami nie słyszałem w ogóle.
Cytuj:
W kazdym razie, co w sytuacji, gdy dziecko zgodzi sie na kontakt seksualny z pedofilem - czy tez to uznamy za cos krzywdzacego dla dziecka?
Po pierwsze - dziecko nie musi być w pełni świadome na co się zgadza. Bądź co bądź, wyrządza się temu dziecku krzywdę, bo nie jest jeszcze biologicznie przystosowane do tego.

Cytuj:
Nie wiem jak inni, w kazdym razie ja - nie zwracam uwagi na "aspekt duchowy" takich zwiazkow
W takim razie ja nie zwracam uwagi na Twoją definicję naturalnego zachowania. Wierz mi, gdyby homoseksualistom chodziło tylko o seks, nie było by tych całych parad i innych działań, w końcu mogą się zabawiać w zaciszu własnych domów. Aspekt duchowy między hetero też jest raczej nikły, popatrz chociażby na panienki na autostradzie czy w burdelach.

Cytuj:
obecnie za "normalne" przyjmuje sie relacje miedzy kobieta a mezczyzna
Obecnie. Wiele rzeczy kiedyś uznawało się "obecnie", ale się zmieniły. Zresztą jest to pojęcie względne - uważa tak większa grupa ludzi na świecie, czyli hetero.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly
A może ten człowiek próbuję Ci k*** pokazać, że ta dyskusja od początku nie ma sensu?
Tam są drzwi? A co według Ciebie na tym świecie ma sens?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Woyas
zdjęcia
Hihihi ale zabawne, prawie tak bardzo jak "Będę chronił Tibii krzesłem" dla zapalonego Tibijczyka, albo mówienie sierocie, że rodzice jej nie kochają.

Nikt tu nie mówi o tym, żeby homoseksualiści mogli wyjść na ulice i uprawiać przy was seks... Tu jest ważna zmiana nastawienia społeczeństwa do homo... Żeby nie było sytuacji "Jesteś gejem? Zwalniam cię / wynocha z tej restauracji / obiję ci zaraz mordę", tylko "Proszę bez niestosownych zachowań / nie róbcie tego przy mnie". Czy to takie trudne?

EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
homoseksualiści chcą MAŁŻEŃSTW
ZWIĄZKÓW PARTNERSKICH FFS!
Cytuj:
homo chcą dzieci
Tak, ale tylko tacy, którzy już są pewni bycia ze sobą. Żebyś się nie zdziwił, że takie osoby są bardziej odpowiedzialne od wielu par hetero. Poza tym nie zaobserwowano jakichś skutków ubocznych wychowywania dzieci przez homo.

@down: Bronię siebie i swoich praw :\

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 25-06-2009 o 15:17.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem