Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Taaa, narkotyki wspomagają ludzki organizm... Nie wiedziałem, że zatruwanie samego siebie to standardowe zachowanie gatunkowe, ale teraz już WIEM.
|
A taka np. kawa nie wspomaga ludzkiego organizmu?
Cytuj:
Po pierwsze - dziecko nie musi być w pełni świadome na co się zgadza.
|
Wtedy nazywa się to gwałtem.
Cytuj:
Bądź co bądź, wyrządza się temu dziecku krzywdę, bo nie jest jeszcze biologicznie przystosowane do tego.
|
Nikt chyba nie ma tu wątpliwości, że seks 30-latka z niemowlakiem to patologia i dewiacja. Ale seks 30-latka z dojrzałą płciowo 14-latką (który w Polsce jest przestępstwem!) patologią już nie jest.
Cytuj:
Wierz mi, gdyby homoseksualistom chodziło tylko o seks, nie było by tych całych parad i innych działań, w końcu mogą się zabawiać w zaciszu własnych domów.
|
Oczywiście, że nie chodzi im o seks (kontakty homoseksualne zdepenalizowano już dawno temu). Chodzi o przywileje.
Cytuj:
Obecnie. Wiele rzeczy kiedyś uznawało się "obecnie", ale się zmieniły.
|
W starożytnej Grecji kontakty homoseksualne były jeszcze bardziej powszechne i akceptowane niż dzisiaj. Ale do cholery, nawet wtedy nikomu nie przyszło do głowy, żeby zrobić homoseksualne małżeństwa!
Cytuj:
Żeby nie było sytuacji "Jesteś gejem? Zwalniam cię / wynocha z tej restauracji / obiję ci zaraz mordę", tylko "Proszę bez niestosownych zachowań / nie róbcie tego przy mnie". Czy to takie trudne?
|
Dlaczego szef może cię nie przyjąć do pracy z powodu kwalifikacji, a nie może z tego powodu, że jesteś gejem? To dopiero dyskryminacja pracodawców.
Cytuj:
[legalizacja] ZWIĄZKÓW PARTNERSKICH FFS!
|
A to niech wejdą ze sobą w spółkę i nazwą ją "związek partnerski Kowalskiego z Kowalskim".