Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2009, 16:09   #489
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
A taka np. kawa nie wspomaga ludzkiego organizmu?
Pewnie po prostu jestem niedoinformowany, ale powiedz mi proszę, jakie poważne skutki ma picie kawy (oczywiście porównywalne to śmierci i ciężkich chorób organizmu).

Cytuj:
Wtedy nazywa się to gwałtem.
Pedofilia zazwyczaj kojarzy się z gwałtem na dziecku.

Cytuj:
Nikt chyba nie ma tu wątpliwości, że seks 30-latka z niemowlakiem to patologia i dewiacja. Ale seks 30-latka z dojrzałą płciowo 14-latką (który w Polsce jest przestępstwem!) patologią już nie jest.
No nie wiem czy ona jest biologicznie przystosowana. Oczywiście jest dojrzała płciowo, ale to nie znaczy, że seks może jej nie zaszkodzić.

Cytuj:
Oczywiście, że nie chodzi im o seks (kontakty homoseksualne zdepenalizowano już dawno temu). Chodzi o przywileje.
Nie wiedziałem, że w dzisiejszym świecie prawo do bycia normalnie traktowanym człowiekiem to przywilej. Czuję się zaszczycony (a może i nie).

Cytuj:
W starożytnej Grecji kontakty homoseksualne były jeszcze bardziej powszechne i akceptowane niż dzisiaj. Ale do cholery, nawet wtedy nikomu nie przyszło do głowy, żeby zrobić homoseksualne małżeństwa!
Wiele lat temu wynaleziono ogień. Ale do cholery, nawet wtedy nikomu nie przyszło do głowy, żeby podgrzać zupę na kuchence czy w mikrofalówce!

[quote]Dlaczego szef może cię nie przyjąć do pracy z powodu kwalifikacji, a nie może z tego powodu, że jesteś gejem? To dopiero dyskryminacja pracodawców./quote]

Z tego samego powodu, z jakiego promuje się akcję "Pełnosprawni w pracy". Czyli z takiego, że każdy ma prawo pracować.

Cytuj:
A to niech wejdą ze sobą w spółkę i nazwą ją "związek partnerski Kowalskiego z Kowalskim".
Po co pozywać innych do sądu, przecież można samemu wymierzyć prawo (ten sam tok myślenia).

EDIT:
Ashlon - nie wiedziałem, ze lemury i jeże to ludzie. Hmm...
Co do Indian - czy to koka tak działa, czy może po silnym uzależnieniu jej brak wywołuje okropne zmęczenie itp?
Cytuj:
Co jakies "ladacznice z wizjami, padajace trupem" maja zwiazanego z szamanizmem i proba kontaktu z "bogami"? Musze przyznac, ze nie zrozumialem.
A co mają szamani do homoseksualistów?
Już nie wiem w jakim kraju, ale faszerowano dziewice różnymi środkami, aby ułatwiały kontakt z siłami wyższymi, czego skutkiem była ich śmierć.

Cytuj:
Morfina - alkaloid pochodzenia naturalnego (z opium), ktory stosowany jest w terapii przeciwbolowej badz przeciwbiegunkowej.
Marihuana = Morfina? Nie wiem, naprawdę się na tym nie znam, ale jeśli ma to pozytywne skutki, to dlaczego jest zakazane?

Cytuj:
W moim odczuciu nie kazda osoba homoseksualna musi zdawac sobie sprawe z tego, na co sie zgadza.
Rozmawiamy o ludziach dorosłych, czy dzieciach?

Cytuj:
No i taki najbardziej plytki kontrargument - a czy dupa jest przystosowana biologicznie do odbywania stosunku seksualnego?
Chyba raczej głęboki :x Ale na temat, w stosunkach hetero też są "backdoory".

Cytuj:
Zabrania sie im wchodzic do urzedow, sklepow, kosciolow, czy nie moga objac stanowiska publicznego, wystepowac w telewizji?
Gdyby ogół wiedział, że dana osoba jest homoseksualna, to z pewnością by jej się zabraniało.

Cytuj:
Coz, mamy ukochana demokracje, w z definicji decyduje wiekszosc - wiec o co chodzi?
A czy ja się uskarżam? Mówię tylko, że tą większością są hetero (choć jednak niektórym z nich to nie przeszkadza), które nie dopuszcza do myśli czegoś do nich przeciwnego.

Cytuj:
O Boze....
Tak myślałem....

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 25-06-2009 o 16:29.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem