Temat: Ultras
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2009, 20:29   #25
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Taki mały semi-off-top.

Fanatyzm jest chory tak samo jak ten gość Albertus poje**ny.
sam jestes pojebany ,

to ze mam jakies zainteresowanie , lubie to robic i pne sie w tym do gory nie znaczy jestem pojebany... chyba lepiej cos robic nawet chodzic na mecze niz siedziec caly dzien w domu i kozaczyc przez internet.

a co do tcyh wlepek. mi jakos nie przeszkadza wklepka w autobusie , czy nawet grafiti na scianie , oczywiscie jak to wlepka wrogiego klubub to ja zdrapuje a jak mojego to jestem z tego dumny , normalna rzecz takie znaczenie terenu. kiedys budowali wierzyczki i zawieszali na nich choragwie a teraz wlepiaja wlepki.

i jak to mowi moj nauczyciel do Histori , myslenie ludzi sie nigdy nie zmienilo i nie zmieni ( zawsze sa takie same wartosci , cele itp.) zmieniaja sie tylko sposoby do zrobienia tego. NP. ludzie zawsze pragneli wladzy , kiedys wystarczylo lupnac kamieniem w leb , pozniej przejac wladze wchodzac z armia teraz wystarczy znajomosc a za x lat bedzie jeszcze inny sposob.

ktos mnie tam pytal o Kolejarza , nie mam zadnych fotek z meczu z wami ;/ ale mam jeszcze kilka innych , rozumiem ze jestes z Czeremchy? moze znasz Daniela Golonko uczy sie obecnie ze mna w klasie , byl bramkarzem w Kolejarzu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem