1. Opowiedz coś o sobie (Podaj imię, ile masz lat, czym się zajmujesz).
Mam na imię Kamil, mam 17 lat, aktualnie jestem kaleką. Interesuje się wszystkim, począwszy od samochodów, kończąc na muzyce
2. Przedstaw swoją karierę w CSie. Jak długo grasz ogólnie, oraz jak długo u nas na serwerze. Podaj swój nick. Czy posiadasz admina na innych serwerach? Jeżeli tak, to jakich, no i takie tam...
Gram od ponad roku pod nickiem Syczaj. Serwer Tibia.pl RELAX był moim pierwszym serwerem i gram na nim dość regularnie do dzisiaj. Posiadałem kilka prywatnych serwerów, a także przez około miesiąc publiczny serwer Zombie Mod.
3. Czy byłeś karany w grze? Jeżeli tak to na ile i za co? Czy jesteś w konflikcie z którymś z administratorów?
Karany byłem? Byłem ;/ Tylko na waszym serwerze z powodu konfliktu z Bebilonem, który potem przerodził się w kłótnie z Laysem, chociaż teraz Lays mnie nawet toleruje ;P (stare dzieje ;p)
4. Jaka jest Twoja znajomość AMX?
Spora, myśle, że ogarniam wszystko.
5. Opowiedz, co Ci się podoba na naszym serwerze, a co nie. Jakie miałbyś pomysły jeśli chodzi o jego doskonalenie.
Na serwerze podoba mi się atmosfera, ludzie i poziom gry. Może, nie jestem hajtem, ale chociaż mogę się doskonalić. Można by udoskonalić mapcykl i wyplenić z ludzi bezsensowne kary za przypadkowe TK, ale poza tym wszystko jest w porządku.
6. Na koniec - przekonaj nas do siebie. Wyjaśnij dlaczego Ty, a nie kto inny nadaje się na to stanowisko
Wiele osób mnie zna, napisałem podanie pod wpływem sugestii kilku osób z serwera. Jestem cierpliwy i stanowczy, mam sporo wolnego czasu (z oczywistych powodów) i myślę, że poradzę sobie z utrzymaniem porządku na serwerze. Jestem dość kulturalny i nie oceniam innych pochopnie. Nie rzucam "botami" czy "haxiorami", póki nie jestem pewien swoich słów.
Tyle ode mnie.