Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikuslav
Ty byś chciał mieć dwóch tatusiów?
|
Trudno mi to powiedzieć mając rodzinę... Myślę, że jeśli kochaliby mnie tak samo jak moi rodzice, to by mi to nie przeszkadzało. Najważniejsze jest mieć w kimś oparcie. Takie prawdziwe oparcie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
No to kto im zabrania założyć spółkę i rozliczać się wspólnie?
|
Zupełnie inaczej rozliczane są spółki jako działalność gospodarcza i osoby fizyczne. Wypowiadasz się na temat, na który nie masz zielonego pojęcia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
Ciekawe. Ja np. właśnie z tego względu, że pedofilia kwalifikuje się do chorób, również i homoseksualizm (który tak jak pedofilia jest zaburzeniem popędu seksualnego) do nich zaliczam.
|
Szkoda, że nie masz jakiegokolwiek wykształcenia w kierunku stwierdzenia co jest zaburzeniem popędu seksualnego a co nie jest. Szczerze wątpię, że takowe zdobędziesz, więc siedź cicho.
Wyprzedzając kolejną kłótnie, że to ja nie mam racji - zostało już potwierdzone, że homoseksualizm nie jest zboczeniem, tylko że jest to orientacja seksualna. Jeśli nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości, to bardzo mi przykro, wracaj do swojego "zaścianka". Mam tylko nadzieję, że nie wyjedziesz za granicę i nie będziesz robił Polakom wstydu (jeszcze tego nam brakuje, żeby stereotypem Polaka był pijak, homofob, złodziej i cholera wie co jeszcze, chociaż już nam nie dużo do tego brakuje)...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
A zapalenie skręta raz w miesiącu?
|
To, czy to jest szkodliwe, czy nie, zależy też od indywidualnych predyspozycji.