Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 11:44   #50
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rater Pokaż post
Bo jak sam niżej mówisz, szef korporacji wspiął się na szczyty "u pewnych ludzi", widocznie nie u niego. Jackson jednak stał się gwiazdą dla ogromnej ilości ludzi, dlatego jest bardziej opłakiwany niż szef korporacji...
Może nie wierzę w takie internetowe opłakiwanie. Zależy ci - zrób coś.

Wybacz, dal mnie bzdurny jest podział na "gwiazdy" i ""gwiazdeczki". Media mają swoje do powiedzenia. Chodzi o to, że to co on robi muszę polubić. Jakoś mi to specjalnie do gustu nie przypadło, więc leję na niego.
Jeden ma być opłakiwany (za to co zrobił) w porównaniu z tymi, co giną, a co może i więcej dobrego wnieśli do otoczenia.
Nie, nie chodzi mi o to byście teraz wszyscy opłakiwali tych co giną z głodu, w wypadkach itp. Trochę zastanowienia.

Cytuj:
Zapewne chodzi ci o sprawę sądową. Oczywiście na twój punkt widzenia nie wpływa fakt, że Jackson został uniewinniony?
Zapewne nie chodzi mi o jego sprawę sądową.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartholomew Pokaż post
przynajmniej cos osiagnal i przez dlugi czas byl na ustach wszystkich; o nim beda pamietac przez lata a ty jestes popychadlem nawet na tibii
1. Dlaczego mam być popychadłem w tej gierce skoro w nią nie gram? Kim ty jesteś, że tak piszesz? Ja mam dopiero 18 lat i już mam być na "ustach wszystkich"? Gdyby każdy tak szybko mógł...

Cytuj:
no i kogo to interesuje?
Cytuj:
smieszne
Jakoś nie czuję się tym dotknięty -.^

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 26-06-2009 o 11:45.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem