Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zindahjira
Faktem jest, że Polacy nie mają zbyt dobrych notowań na Tibii. Oczywiście zdarzają się wyjątki. Nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem, ale to, że jestem z Polski wie tylko kilka osób (oczywiście Polaków). Mam kilkoro znajomych wśród Brazylijczyków, Holendrów i kilku innych nacji, ale nie mówię skąd pochodzę tylko że Anglik jestem (a językiem Bretonów władam biegle). A to z tego powodu, że czasem zdarza się, że inne nacje polują na samotnych Polaków czy też nie chcą sprzedać czegoś lub zawyżają cenę przedmiotu. Niestety sami wyrobiliśmy sobie markę tego co najgorsze.
Kiedyś się ujawnię, lecz dopiero wtedy gdy udowodnię, że naprawde dobrze gram w Tibię 
|
a ja natomiast mowie ze jestem z polski, dopiero gdy ktos zacnzie z emna powanziegadac..znam jednego kolesia z hiszpani, 68 lvl master sorc, na poczatku ze mna gadal chetnie, bo nie wiedzial ze ja z polski, potem, gdy sie dowiedzial, jakby przestal do mnie piisac i wogole, ale po kilku dniach, jak napisalem do niego, czy aby nie ignoruje mnie dlatego ze jestem Polakiem, i czy nie liczy sie dla niego ze jakim jestem graczem, tylko z jakiego kraju, to mnie chlopak przeprosil i dalej chodzimy na hunty. Milo, ale tak nie stey jest tylko ze starszymi graczami, ten Hiszpan ma 18 lat, ja 19 i sie swietnie dogadujemy... ale juz takie np obcojęzyczne dzieciaki, na podobnuch lvlach tylko kilka alt mlodsze, maja cie w dupie, co mnie irytuje