Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo
Szkoda, że nie masz jakiegokolwiek wykształcenia w kierunku stwierdzenia co jest zaburzeniem popędu seksualnego a co nie jest. Szczerze wątpię, że takowe zdobędziesz, więc siedź cicho.
|
Doskonaly argument, doktorze nauk medycznych Gonzo, wprost kwintesencja merytorycznej dyskusji ~~
Odstepstwo od normalnego zachowania danej spolecznosci jest zaburzeniem na jakims podlozu, czy lewacy tego chca, czy nie. Czy jestes w stanie wytlumaczyc mi, czym rozni sie homoseksualizm od np. dendrofilii, przez co to pierwsze zaliczamy do "orientacji seksualnej" a to drugie do zaburzenia seksualnosci?
Cytuj:
Jeśli nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości, to bardzo mi przykro, wracaj do swojego "zaścianka". Mam tylko nadzieję, że nie wyjedziesz za granicę i nie będziesz robił Polakom wstydu (jeszcze tego nam brakuje, żeby stereotypem Polaka był pijak, homofob, złodziej i cholera wie co jeszcze, chociaż już nam nie dużo do tego brakuje)...
|
No tak, teraz w Europie nie mozna miec swoich pogladow - wedle Jednego Slusznego Pogladu trzeba kochac wszystkich po rowno, byc otwartym na rozne wynaturzenia, zboczenia itd. A dzieki temu naszemu "zasciankowi" nie obudzimy sie za 30 lat w czarnej dupie jak Niemcy czy Francuzi, ktorzy przez ta swoja tolerancje maja coraz wieksze problemy z Turkami czy Afrofrancuzami, ktorzy powoli zaczynaja narzucac rodowitym Niemcom/Francuzom swoj dyktat w imie politycznej poprawnosci.