Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 13:17   #1
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Chec poznania opinnii przed wyslaniem listu do Cipsoftu

Nie gralem w tibie od jakos 3 miesiecy , gralem w diablo 2 i silkroada . Jak wiemy diablo ma 8 lat i jest gra z kartoniku za 60 zloty , niby zwykly rpg ale o godz 19 na serwerze euro jest zalogowanych ok. 70k-90k osob (max tibi 70 k (?) ). No to chyba cos w tej grze musi byc , wpadlem na pomysl zeby odpierdzielic plagiat w tibi i poprostu tak jak w diablo dodac sety , unikatowe itemy ,rzadkie rzeczy , itemy ktore dodaja ci zycia , many , speeda , dodatki do drzewka umiejetnosci i co najwazniejsze drzewka umiejetnosci . Logicznie rzecz biorac kazdy zaraz powie " nie do dupy tibia to inna gra" . Drzewka by dzialaly na takiej zasadzie ze kazdy czar wplywa na nastepny plusowo (tj w diablo ) co za tym idze nie bedzie ze 150 ms wali po tyle co 400 . Najwazniejsze czego mi tibi brakuje to sa klatwy i przeklenstwa , nawet nie wiecie jakie zamieszanie moze w diablo zrobic glupii necromancer stojacy z tylu rzucajacy raz na 30 sekund klatwe na przeciwnikow .

Niby duzo myslenia nad czarami ale palladynowi dodac strzelenie 5 strzal po koleji ( jedna po drugiej w szybkim tempie ) 2/4 zadawanych maxymalnych obrazen odpychajacych przeciwnika przy kazdym trafieniu .
Do maga by sie dodalo klatwy ofensywne np. plus 20% obrazen
Dla druida aury .
Dla knighta wiadomo pierdzielniecia jakies z bliska ale nie typu exori za 70 tylko uderzenie 3 razy pod rzad plus np exori .

No chyba pomysl nie jest az tak glupii , mam zamiar wyslac do cipsoftu taki list i dowiedziec sie co o tym mysla i dodam ze kazde dobre mmorpg ma drzewka umiejetnosci po za tibia w ktorej 450 ek wali tyle samo co 200 .

Elo slucham waszych opinii

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 26-06-2009 o 13:18.
ZapodajMuze jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.