Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 13:39   #62
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr. x) Pokaż post
MJ tego dokonał i to w o wiele wcześniej, niż mając 18 lat.

Jeśli dla ciebie jego śmierć nic nie znaczy to spoko, ja to szanuję, ale także uszanuj innych, gdy opisują swój smutek.
Z tym że "lejesz" na niego, to już przesadziłeś, miej choć trochę szacunku do zmarłego.

Ja siebie nie uważam za fana Michaela Jacksona. Nie śledziłem jego życia, nie byłem na żadnym koncercie. Pamiętam jak byłem mały, to słuchałem jego utworów z kaset magnetofonowych. Dziś lubię posłuchać np. Billie Jean. Wieść o jego śmierci mnie zasmuciła. Myśl, że osierocił trójkę dzieci - pomyślcie, straciły swojego ojca. Wiem zaraz ktoś napisze, że na świecie ludzie umierają codziennie i kogoś zostawiają. Każdy człowiek jest równy, ale nie w sposób powiadamiać całego świata o śmierci Kowalskiego, czy Smitha.

MJ był wielkim piosenkarzem. Nie na darmo nazwali go królem popu. Dzięki swojej muzyce tworzył ówczesne trendy. Nie zapominajmy również, że robił bardzo wiele charytatywnie - specjalne klipy, zbiórki, zbudował nawet ZOO i zapraszał min. niepełnosprawne dzieci.
To tylko kilka przykładów Rocket, że MJ był wielki.
Twoja wypowiedź mi się już bardziej podoba niż reszty. Masz rację, przesadziłem. Człowiek jak człowiek - przykro mi, że umarł. No ale cóż poradzić? Ja nie klasyfikuję ludzi w ten sposób, na królów muzyki czy jedzeniu hamburgerów czy innych. Patrzę, jak faktycznie pomogli ludziom poprzez czyny (on bodajże zaadoptował wiele sierot, nie? To się chwali). Zwisa mi to, że był przez ludzi nazywany królem popu.
Cytuj:
Każdy człowiek jest równy, ale nie w sposób powiadamiać całego świata o śmierci Kowalskiego, czy Smitha.
Agree. Głównie zamknięte grono obchodzi się z taką śmiercią..

Cytuj:
Zrozumcie już, że Rocket zawsze jest na przekór wszystkim, a dyskusja z nim po prostu nie ma najmniejszego sensu.

Szkoda człowieka, media go zniszczyły.
Wciąż czekam na wyjaśnienie.

@Dr.O
Mnie się przyczepiłeś a jego nie.

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 26-06-2009 o 13:41.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem