Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Sven
Dla mnie normalna rodzina to: ojciec + matka + spokój+ harmonia + stabilizacja + ewentualne rodzeństwo i żadne gejowskie parady czy przemowy nie zmuszą mnie do zmiany zdania.
|
A może frytki do tego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Czy to, ze ktos zarabia bardzo niewiele daje mu prawo do tego, by fundowac sobie szkole, lekarza itp za cudze pieniadze (podatki innych ludzi)?
Poza tym - za grosze tak naprawde nikomu nie chce sie pracowac.
|
Nie obchodzi mnie, że dostanę warna, ale powiem to: CZŁOWIEKU JESTEŚ POJEBANY! Ty myślisz, że oni z własnych chęci zarabiają grosze? Ty w ogóle masz pojęcie, jak to jest, gdy rodzice muszą przez kilka miesięcy odkładać pieniądze, żeby kupić dziecku nowe buty? I do tego mają płacić za szkołę?
No ależ oczywiście, JAKIM PRAWEM oni fundują sobie edukację kosztem cudzych podatków! Lepiej niech siedzą i gniją, niech następne pokolenie będzie w ogóle niedorozwinięte i jeszcze uboższe!
Za grosze nikomu nie chce się pracować? Zmienisz zdanie, kiedy wylądujesz na bruku bez grosza przy duszy (czego po twoim poście serdecznie ci życzę).
Jeśli tak lubicie stereotypy: kolega, którego zacytowałem właśnie przedstawia stereotyp zepsutego dziecka, które uważa że pieniądze spadają z nieba, a ludzie ubodzy nie zasługują nawet na patrzenie na niego.