Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 15:37   #532
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Zwyklym ludziom nie jest potrzebna narzucana odgornie integracja.
No jasne, bo na ludzi to nie ma wpływu, czy kraj w którym żyją jest potęgą ekonomiczno-gospodarczą, czy nie.

Cytuj:
Mordercy, zwyrodnialcy, zlodzieje, gwalciciele... wielu przestepcow zasluguje na smierc.
Mam inne zdanie na ten temat...

Cytuj:
Nie wiem jak wyobrazasz sobie bezplatna edukacje. Szkoly budowane przez niewolnikow? Nauczyciele zaganiani do pracy biczem za miske ryzu?
Darmowa edukacja wystepuje co najwyzej w Afryce, gdy pod prowizorycznym namiotem jakis czlowiek za darmo, z wlasnej woli uczy tam dzieci.
W chwili obecnej za panstwowa edukacje rowniez placimy. W podatkach.
Ta, tylko ta część podatku jest raczej mniejsza od czesnego które musielibyśmy płacić za szkoły, nie?

Cytuj:
Lubisz przymuszac ludzi do czegos? Lewaccy idole, Hitler i Stalin, rowniez to lubili.
Już napisałem na ten temat wcześniej - że może i macie racje, ale tylko może. Taki system mają w Stanach Zjednoczonych, jak coś się stanie a człowiek nie ma ubezpieczenia, to jest płacz i zgrzytanie zębami.

Cytuj:
I zeby nie bylo wyzywania od prawakow - jestem calkowicie apolityczny.
Nono jasne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Doskonaly argument, doktorze nauk medycznych Gonzo, wprost kwintesencja merytorycznej dyskusji ~~
Zły za morfinę? Przepraszam.

Cytuj:
Odstepstwo od normalnego zachowania danej spolecznosci jest zaburzeniem na jakims podlozu, czy lewacy tego chca, czy nie. Czy jestes w stanie wytlumaczyc mi, czym rozni sie homoseksualizm od np. dendrofilii, przez co to pierwsze zaliczamy do "orientacji seksualnej" a to drugie do zaburzenia seksualnosci?
Bo może... w homoseksualizmie obydwoje partnerzy chcą być razem/uprawiać seks/kochać się itd.? A dendrofilia jest przypadkiem obiektofilii, która jest zaburzeniem.

Cytuj:
No tak, teraz w Europie nie mozna miec swoich pogladow - wedle Jednego Slusznego Pogladu trzeba kochac wszystkich po rowno, byc otwartym na rozne wynaturzenia, zboczenia itd. A dzieki temu naszemu "zasciankowi" nie obudzimy sie za 30 lat w czarnej dupie jak Niemcy czy Francuzi, ktorzy przez ta swoja tolerancje maja coraz wieksze problemy z Turkami czy Afrofrancuzami, ktorzy powoli zaczynaja narzucac rodowitym Niemcom/Francuzom swoj dyktat w imie politycznej poprawnosci.
Skończyła się już emigracja do UE kilka dni temu (czytałem, że zamknięto granicę). Ale co ma tolerancja do emigrantów? Niemcy fakt, dali Turkom szansę wjazdu na swój teren... Ale nie widziałem, żeby mieli z tym większy problem. Fakt, np. w takiej Szwecji już zaczęło być źle, ale w każdym razie we Francji "Afrofrancuzi" są już od dawna, i nie mają z nimi problemu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martka Pokaż post
I biseksualna.
Którą reprezentuje Martka ;* .
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem