Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 15:56   #534
Wielkimanitu
Zbanowany

Data dołączenia: 13 01 2009
Lokacja: Kraina zamków i jednego klucza...
Wpisy bloga: 25

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Gdzie tu jest pytanie o przykład pozytywnego działania narkotyków?
Cytuj:
Nie wiedziałem, że zatruwanie samego siebie to standardowe zachowanie gatunkowe, ale teraz już WIEM.
Nie ma, faktycznie. W takim razie odpowiadam: z premedytacją zatruwają siebie co najwyżej osobniki chore psychicznie. Wszyscy pozostali nie piją np. kawy, czy nie żrą cebuli, aby się nimi zatruwać, tylko np. czerpać przyjemność. (Już zapomniałem, co to ma wspólnego z tematem, ale OK).

Cytuj:
Dojrzałości do seksu niektórzy mogą nigdy nie osiągnąć.
Tutaj można się zgodzić. Ale co Cytrynowy proponuje? Zakaz seksu dla niedojrzałych (psychicznie)? I kto będzie określał, kto jest dojrzały, a kto nie? Czyżby Cytrynowy?

Cytuj:
Nie podobanie się =/= bycie dyskryminowanym
Dyskryminacja może być tylko prawna. Jeżeli JA powiem, "Żydzi won do Palestyny", to jest to pogląd (po****ny, ale pogląd). Ale jeżeli PAŃSTWO ustawowo zatwierdzi deportację wszystkich Żydów do Palestyny, tylko dlatego, że są Żydami, to wtedy mamy do czynienia z dyskryminacją. W III Rzeszy homoseksualiści byli dyskryminowani, w Polsce nie są.

Cytuj:
Czy można porównać do siebie te dwa fakty: piszę na ścianie domu
"Nienawidzę Wielkiegomanitu" i "Nienawidzę żydów"?
Jw.

Cytuj:
Nie powiesz mi chyba, że po przejrzeniu świetnego CV (jesteś już pewien że go zatrudnisz) i ujrzeniu na samym dole dopisku "Jestem homoseksualny" taką osobę zatrudnisz (czyli "nagle" zmienisz zdanie). Jeśli jednak zatrudnisz, to ok.
Możliwe, że bym nie zatrudnił. Bo po co ktoś się ma ostentacyjnie chwalić, że jest gejem, albo że lubi seks analny? Pracodawcy to naprawdę nie obchodzi.

Cytuj:
Jakby "zapalenie skręta" raz w miesiącu nie miało negatywnych skutków, to nie byłoby zakazane. Picie kawy nie jest zakazane.
Pozwolisz, że tego nie skomentuję.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Zupełnie inaczej rozliczane są spółki jako działalność gospodarcza i osoby fizyczne. Wypowiadasz się na temat, na który nie masz zielonego pojęcia.
To może wszechwiedzący Gonzo wytłumaczy, na czym polega różnica?

Cytuj:
Wyprzedzając kolejną kłótnie, że to ja nie mam racji - zostało już potwierdzone, że homoseksualizm nie jest zboczeniem, tylko że jest to orientacja seksualna.
Szkoda, że Gonzo nie pochwalił nam się nam sposobem, w jaki sposób homoseksualizm został skreślony z listy chorób. Poprzez głosowanie! Co już samo w sobie stawia tę szopkę o nazwie WHO pod wielkim znakiem zapytania...

Cytuj:
To, czy to jest szkodliwe, czy nie, zależy też od indywidualnych predyspozycji.
To, czy jedzenie pomidorów jest szkodliwe, zależy od indywidualnych predyspozycji.
Wielkimanitu jest offline   Odpowiedz z Cytatem