Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 15:51   #542
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Gdzie widzisz te potegi? W upadajacej Europie? Potegi rodza sie w Azji, Europa upada. Zarowno ekonomicznie jak i moralnie.
Europa nie upada, Europa (ta zjednoczona) rośnie w siłę. Upadły to by pojedyncze państwa gdyby się nie zjednoczyły.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Jeśli go to interesuje to pyta na forum. Odsyłając go do książek tracisz wiarygodność.
Jakbyś nie zauważył, jego to wcale nie interesuje. Nie jestem ekonomistą, tyle co pamiętam z lekcji przedsiębiorczości, że spółki są inaczej rozliczane niż osoby fizyczne, sprawa jest bardziej zagmatwana.

Cytuj:
Skąd masz te cytaty? Z wiki? Można to zawsze zmienić na coś odwrotnego.
To nie wiem, hmm, mam szukać na stronie ATP tego samego?

Cytuj:
Poza tym pogrubione przez Ciebie fragmenty to lanie wody a nie fakty ('obiektywnych, dobrze zaprojektowanych, uwzględniając nowe', tak, tak - o wielu rzeczach można tak pisać).
Ale nie ma nic o tym, że homoseksualizm został wykreślony z listy chorób drogą głosowania.

No no a w 19xx-1989 roku w Polsce też były zamieszki! Ah Ci biali, wprowadzili komunę. Zmierzam do tego, że to o czym piszesz, działo się kilka lat temu, a teraz o takich rzeczach nie słyszymy. Może są jakieś zmiany?

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 27-06-2009 o 00:59.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem