Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Gdzie widzisz te potegi? W upadajacej Europie? Potegi rodza sie w Azji, Europa upada. Zarowno ekonomicznie jak i moralnie.
|
Europa nie upada, Europa (ta zjednoczona) rośnie w siłę. Upadły to by pojedyncze państwa gdyby się nie zjednoczyły.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Jeśli go to interesuje to pyta na forum. Odsyłając go do książek tracisz wiarygodność.
|
Jakbyś nie zauważył, jego to wcale nie interesuje. Nie jestem ekonomistą, tyle co pamiętam z lekcji przedsiębiorczości, że spółki są inaczej rozliczane niż osoby fizyczne, sprawa jest bardziej zagmatwana.
Cytuj:
Skąd masz te cytaty? Z wiki? Można to zawsze zmienić na coś odwrotnego.
|
To nie wiem, hmm, mam szukać na stronie ATP tego samego?
Cytuj:
Poza tym pogrubione przez Ciebie fragmenty to lanie wody a nie fakty ('obiektywnych, dobrze zaprojektowanych, uwzględniając nowe', tak, tak - o wielu rzeczach można tak pisać).
|
Ale nie ma nic o tym, że homoseksualizm został wykreślony z listy chorób drogą głosowania.
Cytuj:
|
No no a w 19xx-1989 roku w Polsce też były zamieszki! Ah Ci biali, wprowadzili komunę. Zmierzam do tego, że to o czym piszesz, działo się kilka lat temu, a teraz o takich rzeczach nie słyszymy. Może są jakieś zmiany?