Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 18:07   #548
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Jakbyś nie zauważył, jego to wcale nie interesuje. Nie jestem ekonomistą, tyle co pamiętam z lekcji przedsiębiorczości, że spółki są inaczej rozliczane niż osoby fizyczne, sprawa jest bardziej zagmatwana.
[Nie można tak od razu?]

To nie wiem, hmm, mam szukać na stronie ATP tego samego?
[Jeżeli chcesz być wiarygodny - tak.]

Ale nie ma nic o tym, że homoseksualizm został wykreślony z listy chorób drogą głosowania.
[Zmieniasz temat, zresztą to nie moje stwierdzenie.]

No no a w 19xx-1989 roku w Polsce też były zamieszki! Ah Ci biali, wprowadzili komunę. Zmierzam do tego, że to o czym piszesz, działo się kilka lat temu, a teraz o takich rzeczach nie słyszymy. Może są jakieś zmiany?
[Mam nadzieję, że tylko udajesz głupiego. Chyba nie wierzysz w to, że w 2006 były zamieszki, 2007 spokój i od 2008 na nowo. Próbujesz wykręcić kota ogonem. Dając Ci starsze artykuły chciałem pokazać, że sprawa nie jest nowa. Chyba mi nie powiesz, że płonące samochody pod Paryżem to nie jest problem.]
Komentarze dodałem w [ ].

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Jakoś mnie odsyłaliście na wikipedie, i źle nie było.
Źle gdy ukradli krowa Kali, dobrze gdy Kali ukraść krowa?
Ja Ciebie nie odsyłałem. To, że robią to inny nie oznacza, że Ty też musisz. I Milan ognia a nie Ognia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Twierdzicie, że jeśli spełniłoby się prośby homo, to żądaliby więcej - dowody? Brak.
.
Wystarczą obserwacje zachowań ludzkich. Chyba, że geje i lesbijki to jakieś nad(a może pod)ludzie i ich takie zasady nie dotyczą, wybacz, nie wiedziałem.

Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 26-06-2009 o 18:09.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem