Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amorekboy
Wedlug mnie to lvl wogule nie wplywa na dmg, czy z male, czy z magi, czy z czego kolwiek. Mam knighta, z widac obok jakimi skilami i moj best hit to narazie 406 z avegera w draga. Wedlug was, logicznie myslac, taki EK jak Lord Paulistinha (niewiem jak sie to pisze) majac 440 lvl musial by miec porownujac domnie jekies hity po minimum 700-800 jesli by mialo rosnac dmg wraz z lvlem a wiadomo ze takich nie ma... <-- jak dlamnie czysta bzdura ze hity zaleza lvla.
W male liczy sie skill a w hitach drutow czy sorkow tylko mlvl.
Pozdrowki
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez http://www.tibia.com/news/
All melee and distance attacks have been raised. Now, the weapon skill is the most important factor for the damage dealt out with a weapon. Likewise, for damage made with magic, the magic level is most important now. As the level is now less important to resolve damage,
|
jak znamy angielski to zrozumiemy waszmosc. poza tym nikt nie mowi ze 1lev=dmg*2. to moze byc procent, promil albo zaokraglana liczba eulera lub cokolwiek innego. twoje "logiczne myslenie" nie prezentuje zbyt wyszukanego poziomu.
Cytuj:
Musze cie rozczarowac lvl nie wplywa na domage z czarow tylko na domage z mele.. na domage z czarow wplywa only magic lvl juz bylo to duzo razy walkowane skoro nie wiesz to nie pisz..
|
i jescze cytat z wiki:
Cytuj:
The skills of the magic user have a direct impact upon the effectiveness of most spells and runes. While the magic level has the largest impact upon the effect of spells, it is also effected by the experience level to a lesser degree.
|
Ostatnio edytowany przez xoz - 26-06-2009 o 17:37.
|