Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Zdecydujcie się w końcu?
Ihihihi super.
Z obserwacji zachowań ludzkich picie kawy nie wpływa źle na człowieka, a narkotyki tak. Z obserwacji.
@down: Mówiłem do ogółu, a nie twoich jaźni. Wy tworzycie własne teorie, czemu ja mam nie tworzyć? Zielonego pojęcia, to ty nie masz w sprawie homoseksualizmu, ale nikt ci nie wyjeżdża, że "pierdolisz głupoty". Trochę ogarnięcia albo wracaj do "gdzie expić...".
|
Nie mów o mnie w liczbie mnogiej. To, że inni Cię odsyłali to ich sprawa. Ty tego nie rób.
Ihihihihi - super, mogę na Ciebie mówić CytrynowyDupek/[wstaw wulgaryzm] zamiast Sorbet? Uhm?
Z obserwacji - "Obserwacja - jedna z podstawowych metod badawczych w naukach społecznych, stosowana przede wszystkim w socjologii, etnologii, antropologii i psychologii. Istnieje wiele metod obserwacyjnych różniących się przede wszystkim stopniem ingerencji obserwatora w obserwowane sytuacje, sposobami rejestracji i analizy oraz czasem trwania."
wikipedia.pl (brak innych źródeł pod ręką).
Czemu masz nie tworzyć swoich teorii? Bo nie masz dowodów na ich poparcie. No, chyba że masz, ale Ci krasnoludki zabrały (na których istnienie masz dowód, ale UFO je zniszczyło. A co do UFO to...).