Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2009, 09:18   #27
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Domyślny

Hmm..pomysł dobry, ale (po raz który to powtarzam?), żeby coś takiego wprowadzić, trzeba ostatecznie wyeliminować boty, a wątpię, bo mam wrażenie, że Cip Soft mógłby to zrobić już pół roku temu, ale..no właśnie, kto wie dlaczego nie?

Btw. Wszystkie pomysły typu: drzewka umiejętności, klasy prestiżowe itp. Są, jak najbardziej, dobre i słuszne. Wtedy, można byłoby zadowolić ludzi, nawet do 500-600lvl. Twoje pomysły zawarte w temacie, to takie już szczegółowe czary np. z tymi strzałami dla Pall'a. Czy lepiej strzelać szybciej, ale słabiej, czy rzadziej, ale mocniej? Bo takie coś mogłoby się pojawić na drzewkach umiejętności.

Ofc. zaraz pojawiałyby się tematy " pomocy help co mam wybrac plis pomocy" i zwiększyła się fala krytyków: "Czemu paladyn wali o 0,0078% więcej od knighta, która ma 1 lvl mniej? To nie fair! itd. itp.

Ja jestem już od dawna za skomplikowaniem rozwoju postaci, ale znowu na przeszkodzie stoi Cip Soft, co już wcześniej wspomniałeś, że nie interesuje ich to, bo wolą zajmować się grafiką i meblami do domku. Zawsze warto spróbować.

Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 27-06-2009 o 09:21.
Wylansowany jest offline