Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2009, 09:29   #580
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Gdyby Eurpa zlikwidowała te zasiłki dla arabów itp. to by była naprawdę bogata.

np. Belgia (mieszkałem tam 2 lata)

każdy arab dostawał chyba 500/600 euro (czy nawet więcej) na 1 arabskie dziecko , a ze każdy miał ich z 6/7 , oni nie chodza do pracy , poprostu zyja za darmo a Belgowie maja juz dosc tej sytuacji , nawet specialna partie zrobili Vlaamse Block (czy jakos tak) i powiem wam ze 99 % Belgow to rasisci. (nauczyciele w szkole , sprzedawce w sklepach itp.) tylko ze glosno o tym nie mowia ale ja pare razy takie cos uslyszalem.

Sa niewolnikami we wlasnym kraju...

wystarczy policzyc ile arabow moze zyc w samej Belgi , Francji i Holandi i jak oddac by te pieniadze dla pozadnych bialych europejczykow to nawet taka Bulgaria , Bialorus czy inne panstwa za kilka/kilkanascie lat mialy by standardy zycia wieksze niz w obecnej Angli czy Szwecji.

i jestem pewny w 99,9999 % ze narazie Polska mlodzierz jest tolerancyjna itp. ale jak za x lat u nas bedzie plaga arabow wtedy zobaczymy kto bedzie tolerancyjny , kto bedzie otwarcie walczyl a kto bedzie rasista po cichu tak jak byli nauczyciele ktrzy mnie uczyli.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem