Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2009, 21:14   #593
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Caly swiat? Europa z wylaczeniem Polski i Cypru (odpowiednio +1.8% i 1.6% wg Eurostatu), Ameryka Polnocna, Rosja i Afryka z wylaczeniem kilku panstw (ale u nich to tak zawsze). Z Azji to spadek PKB tylko w Japonii, wzrost gospodarki Chin spadnie z +11 na +8% PKB, Indii z +6% na +5%, wiekszosc panstw azjatyckich trzymac sie bedzie na +4-5%. Panstwa arabskie powinny stracic najwiecej, bo cena barylki ropy spadla ze $160 na $45, a jakos wzrost jest nadal dodatni...
3/4 świata, wygrałeś.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Gonzo, nie osmieszaj sie
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm...pcode=tsieb020

To Ty ośmieszasz siebie podając z dupy wzięte dane, jeśli chcesz opierać się na Eurostat'cie, to podawaj wszystkie dane z tamtych tabeli. I podawaj je dokładnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Kto ustala, co jest do czego stworzone?
PRAWICA GIMLOS, PRAWICA!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
bo mam racje
Tym razem też się z Tobą zgodzę, wreszcie powiedziałeś coś mądrego... Jestem za wyrzuceniem tych, co faktycznie biorą tylko zasiłki nie pracując.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
Geje jak dla mnie są zaprzeczeniem każdego mężczyzny....Jestem HOMOFOBEM i nie wstydzę się tego.
Cieszę się.

Cytuj:
Jednak jestem w stanie zrozumiec lezbijki ,kobieta może znaleśc w kobiecie cos czego nie jest w stanie dac jej mężczyzna. A facet u faceta???!?!?!?Ludzie
ZGADZAM SIĘ, KOBIETA KOBIECIE MOŻE DAĆ ŁECHTACZKĘ DO ZABAWY, TEGO MĘŻCZYZNA DAĆ JEJ NIE MOŻE!

A tak na serio - to ten sam argument można zastosować wobec gejów. Jesteś po prostu seksistowskim troglodytą i tyle.

Cytuj:
its sick.......
Mistrz polskiego i angielskiego się "znalasł".

Nic nie mam do murzynów ani do innych nacji ,murzynki są naprawdę ładne tak samo azjatki ;d.[/quote]

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 27-06-2009 o 21:18.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem