Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stonoga
Ech jak zwykle.
''A mi nikt niepoazywal spike sworda na rooko''
''A mi pokazali fire sworda  ''
''Ta? Udowodnij''
'blablabla''
''srtay sraty''
''bablablabla''
''moge sie dolonczyc?''
''balbla''
i tak w kolko! A niektorzy to zamulaja postami typu: ''a stonoga to to wymuslil i wymysla cos zeby bylo napiecie -.-'' Ludzie oapnujcie sie. Prosze to nie ejst czat! Jest kilka osob normalnych którzy wiedzą o co chodzi itp. a reszta to kompletne nooby(ja widze że pod względem tego posta niewiem jka inaczej) Newbie to rozumiem ja też kiesyś nieweidziałem kto to jest Igluage itp. Chce wam pokazać że to co wy piszecie inni zaczynają brać jako żarty - choć myślicie że to wszytko co mówicie się przyda. To jest żałosne. Ja tu niechce nikogo obrażać ani nikogo przeywać ''ej noobie niezamulaj bo jestes idiota''. I jeśli niewierzycie za chwilkę pojawią się posty ''ale sie mądrzysz  '' albo ''lol''. Prosze o sensowne wypowiadanie się!!! I jeśli chcesz zabłysnąć ''lol ja to wszystko wiem a ty piszesz nienormalbe rzeczy''. i dlatego zacząłem razem z gildią - zaufanymi przyjaciółmi w których mam oparcie i dzięki którym mogę coś rozwiązać. Prosze osoby normalne niezamulające wiedzące dużo itp plx na forum www.balanced.fora.pl Sry modki jeśli jest zakazanu tu przesyłanie do innego fora to sorry. Jeśli boicie się że wasze forum straci taką popularność bo wszyscy przejdą na balanced to usuncie ten post. Spx nikt niezdazy tego przeczytac i niebedziecie miec obciachu...  <świry> .
Helixav a o co chodzi ci z ghoulem. Tamtego mogło zabić bo kiedyś tam były drzwi w scianie ale ja usuneli. (taka sama historia z tymi drzwiami jak z drzwiami do MM - tlyko myśle że kiedyś mozna tam było wejść na jakieś  98%.
PS: Troche wyzej niz ghoul(mały pokoik) jest bug - ściana jest ''wcięta''. Ustancie w prawym dolnym rogu i przekonacie się że włosy wam ''wystają''. hmm czemu nikt niezałatał buga? Taki widoczny... nie myśle że to wniczym niepomoże ale... tak samo mówiła osoba trzymająca kiedyś w ręku kose. Hmm... do czego ona jest. do nieczego niepotrzebna, czemu nikt niezałatał buga? Hehe  .
|
ej blind orc jest orkiem (nie piszcie od razu ameryke odkryles itp.) no a amber zna jezyk orkowi wymienia salmony na slowa orcow i amber byla uwieziona na wiezy orkowa gdyby napisac do niego amber? oczywiscie po orkowemu xD a moze cos na mainie zrobic bo amber byla na main nie zapominajciejuz jestesmy bardzo blisko