Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Lepiej więcej nie dochodź. Osoby twojego pokroju lepiej by było wywieźć, najlepiej gdzieś, gdzie mogliby się ubić na śmierć.
|
Powiedziala to osoba nawolujaca do tolerancji ^^ A powaznie mowiac - coz, skoro zakladamy istnienie wolnosci slowa, to powinnismy starac sie akceptowac wszelkie wypowiedzi - zaczynajac od skrajnej prawicy ideologicznej (to warto zaznaczyc, bo taki nazizm jest ultraprawicowy wzgledem ideologii, ale lewicowy wzgledem gospodarki - dlatego moga pojawiac sie niedomowienia), poprzez poglady liberalne, centrowe, az do lewicy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Wychylylybymy.
|
!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo
3/4 świata, wygrałeś.
|
Afryka - 950mln ludzi - dane z roku 2008.
UE - 500mln ludnosci - dane rok 2007/2008.
Cala Europa liczona lacznie z Rosja - 712mln - dane 2008.
Ameryka Polnocna - 524mln - dane 2007.
Japonia - 127mln - dane 2007.
Lacznie daje to 2.3mld ludzi. Zakladajac, ze dane moga byc niedokladne/niedoprecyzowane - niech bedzie 2.5mld/2.7mld.
Według szacunków z 1 stycznia 2009, Ziemię zamieszkuje ok. 6 750 820 000 ludz
Wymienione obszary nijak nie daja 3/4 populacji ludnosci.
Czy pomylilem sie ze wzrostem Niemiec? Podalem 1% PKB, Eurostat podaje 1.3%. Jedyne zastrzezenia mozesz miec co do wzrostu 8-12% Litwy, Lotwy, Estonii - pomylilem lata (podalem dane z 2007 roku jako dane z 2008).
Co do reszty - dane zaczerpniete z zeszlotygodniowego tygodnika Angora, ktory umiescil artykul na ten temat przedrukowany z jednego z wydan dziennika "Polska. The Times".
Ot, inna informacja :
Co nie zmienia faktu, ze zjednoczona Europa rosnie w sile z predkoscia 0.8%PKB w tamtym roku, a -4% w tym (dane zaczerpniete ze strony, ktora podales) - jesli by porownywac z mniej socjalnymi regionami swiata, ktore gwarantuja wieksza swobode rozwoju gospodarki, to Europa jest jak normalny polski pociag PKP 2 klasy a francuskie TGV.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
tyle ze przez neta nie możesz mi nic zrobić ;D a w rl na 95 % bałbyś się podejść (chociaz jestem niski 175 cm i chudy 75 kg) a nawet jakbyś miał odwagę mnie tępić to proszę bardzo
|
Wprawdzie jest wolnosc slowa i pogladow, ale skoncz czlowieku - jedynie sie osmieszasz.