Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
zawsze jest tak ze jakis Hooligan , Ultras czy Nacjonalista powie swoje zdanie i odrazu 10 "tolerancyjnych" ludzi go jedzie. zamiast powiedziec swoje zdanie i cu
|
Napisałem WY. Powiedziałeś swoje zdanie (na temat) - dobra. Odpowiadasz (w miarę sensownymi argumentami) ale na temat - dobra. Zaczynasz prowadzić zwykły flame - taki wyraz na w.
Nie Hooligan a chuligan, niepotrzebnie używasz wielkiej litery. Taki z Ciebie nacjonalista jak z koziej dupy trąbka. Gdybym zapytał się Ciebie o Dmowskiego, jego jakąkolwiek myśl polityczną, podejrzewam, że poległbyś. Tworzysz stereotyp nacjonalisty-debila, który zamawia ciągle pięć piw (i pięć, i piw), uwielbia obić pysk sobie i innym a jego argumentami są pięści. Tylko błagam, nie mów mi, że jesteś jeszcze skinheadem. A raczej boneheadem, ale kto by to rozróżniał.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
chodzę na mecze , dopinguje drużynę , wlepiam wlepki , pomagam przy robieniu opraw itp. wiec Ultrasem jestem. 
|
Tak, ale na mecz chodzisz zobaczyć świetne widowisko sportowe czy żeby pokrzyczeć hasła pełne nienawiści wobec policji, sędziego i ekipie przyjezdnych?
@down:
Tak, tak. Bo to tak ciężko wklepać w google pytanie.