Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2009, 23:54   #615
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
zawsze jest tak ze jakis Hooligan , Ultras czy Nacjonalista powie swoje zdanie i odrazu 10 "tolerancyjnych" ludzi go jedzie. zamiast powiedziec swoje zdanie i cu
Napisałem WY. Powiedziałeś swoje zdanie (na temat) - dobra. Odpowiadasz (w miarę sensownymi argumentami) ale na temat - dobra. Zaczynasz prowadzić zwykły flame - taki wyraz na w.
Nie Hooligan a chuligan, niepotrzebnie używasz wielkiej litery. Taki z Ciebie nacjonalista jak z koziej dupy trąbka. Gdybym zapytał się Ciebie o Dmowskiego, jego jakąkolwiek myśl polityczną, podejrzewam, że poległbyś. Tworzysz stereotyp nacjonalisty-debila, który zamawia ciągle pięć piw (i pięć, i piw), uwielbia obić pysk sobie i innym a jego argumentami są pięści. Tylko błagam, nie mów mi, że jesteś jeszcze skinheadem. A raczej boneheadem, ale kto by to rozróżniał.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
chodzę na mecze , dopinguje drużynę , wlepiam wlepki , pomagam przy robieniu opraw itp. wiec Ultrasem jestem.
Tak, ale na mecz chodzisz zobaczyć świetne widowisko sportowe czy żeby pokrzyczeć hasła pełne nienawiści wobec policji, sędziego i ekipie przyjezdnych?

@down:
Tak, tak. Bo to tak ciężko wklepać w google pytanie.

Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 28-06-2009 o 00:07.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem