Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2009, 03:27   #27
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thornak Pokaż post
ehhh ...
Polacy sa równie toleranacyjni jak amerykanie, a jednocześnie tak samo ksenofobiczni. jesteś pewny że nie grozi nam fala imigrantów ? Tak jak my "uciekamy" na zachód tak samo robią nasi wschodni bracia ( i ci dalekowschodni też ). Poza tym o konkurencji jaką będą mieć twoje dzieci mówiłem w aspekcie globalnym, zintegrowanej europy na może i nawet świata. Nie Polaków jest dokoła pełno, otwórz oczy i uszy, a ich poczujesz i zobaczysz: P
PS.
lektury i tak powinieneś dziabnąć.

Mi sie wydaje ze te roznice jezeli chodzi o imigracje biora sie stad ze u was nad morzem jest chyba troszke inaczej. To ze Warszawa to drugie Hanoi to wiadomo,ale np. u mnie ciezko znalezc kogos odmiennego. Wracajac do konkurencji to w aspekcie globalnym niedlugo bedzie pojmowany wyscig szczurow. Przyszle pokolenia nie tylko beda sie bily o sloty na UJ itd. ale tez na dobrych zagranicznych uczelniach. W dziesiejszych czasach przez polska zasciankowosc i swiatopogladowe sredniowiecze takie sytuacje naleza do rzadkosci i dlatego tez wyksztalceni polacy na zachodzie zamiast miec prace na miare swoich mozliwosci zmywaja.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem